Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάκης Δελαπόρτας: Η Αλίκη και ο Δημήτρης ανακοίνωσαν ότι θα παντρευτούν μετά από μια σκηνή φιλιού

Μάκης Δελαπόρτας: Η Αλίκη και ο Δημήτρης ανακοίνωσαν ότι θα παντρευτούν μετά από μια σκηνή φιλιού

“Όταν τέλειωσε, λέει ο Σακελλάριος «στοπ». Το φιλί συνεχιζόταν” εξομολογήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου. Εκεί περιέγραψε το πως ανακοίνωσαν τον γάμο τους η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αλλά και την αστεία σκηνή που υπήρξε στην ταινία “Ορατότης Μηδέν”.

«Στην ταινία Μοντέρνα Σταχτοπούτα, στο τελευταίο πλάνο που της βάζει το γοβάκι και τη φιλάει στο στόμα, λέει ο Σακελλάριος: πάμε γύρισμα.

Τα φιλιά και τα χαστούκια στον κινηματογράφο… Όταν τέλειωσε, λέει ο Σακελλάριος «στοπ». Το φιλί συνεχιζόταν», περιγράφει ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Όταν ολοκληρώθηκε το φιλί από τους δύο πρωταγωνιστές, ανακοίνωσαν πως θα παντρευτούν. Πάντα έχω επαφές με τον γιο τους, Γιάννη Παπαμιχαήλ, αλλά σήμερα δεν τον κάλεσα», αναφέρει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Στο Ορατότης Μηδέν του Νίκου Φώσκολου η πρώτη σκηνή της ταινίας είναι σε μία κηδεία. Οι κομπάρσοι δεν υπήρχαν, τα οικονομικά ήταν δύσκολα και της λέει (της Μαίρης Χρονοπούλου) ο Φώσκολος: θα πάμε στο Α’ Νεκροταφείο και θα μπεις σε μία οποιαδήποτε κηδεία», αποκαλύπτει ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Μπαίνει μέσα βαμμένη, φτιαγμένη, άψογα ντυμένη, δίπλα στους συγγενείς… βγάζει κι ένα μαντήλι και έκλαιγε. Και λέει η χήρα του Παντελή, του συγχωρεμένου: μα κυρία Χρονοπούλου, ξέρατε τον Παντελή;

«Μα τον Παντελή δεν ήξερα;», της απάντησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Έτσι γυρίστηκε η πρώτη σκηνή», έκλεισε την περιγραφή του ο γνωστός ηθοποιός.

Media Τελευταίες ειδήσεις