Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάρεα Λαουτάρη: Η πίεση με οδήγησε στο να με χτυπήσει μηνιγγίτιδα στο κεντρικό νευρικό σύστημα

Μάρεα Λαουτάρη: Η πίεση με οδήγησε στο να με χτυπήσει μηνιγγίτιδα στο κεντρικό νευρικό σύστημα

“Αρρώστησα, νοσηλεύτηκα 30 μέρες σε κωματώδη κατάσταση” δήλωσε η Μαρέα Λαουτάρη.

Στην εκπομπή Ελένη ήταν καλεσμένη η Μαρία Λαουτάρη, η οποία μίλησε για την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην επαγγελματική της πορεία και πώς από στέλεχος στον τομέα της Εταιρικής Επικοινωνίας σε κορυφαίες εταιρίες μεταπήδησε στον τομέα του Coaching και της Στρατηγικής Παρέμβασης.

Η Μάρεα Λαουτάρη εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτόν τον τομέα είμαστε άνθρωποι που έχουμε περάσει πολλά προβλήματα.

Δεν υπάρχει ψυχολόγος ή coach που να είχε μια ζωή χαρισάμενη. Το κάνεις για προσωπικούς λόγους, επειδή εσύ θες να λύσεις τα δικά σου θέματα. Ασχολούμενος με όλο αυτό μπορεί να φτάσεις σε ένα επίπεδο και να το κάνεις και επαγγελματικά.

Ήμουν 15 χρόνια διευθύντρια επικοινωνίας σε μεγάλες πολυεθνικές, κάποια στιγμή δεν έβλεπα το μέλλον. Έλεγα δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου 20 χρόνια αργότερα να συνεχίζει να κάνει αυτό. Είχα γευτεί τις καλύτερες εμπειρίες, είχα ταξιδέψει παντού στον κόσμο.

Πιεζόμουν όμως πάρα πολύ, γιατί όπου και αν το συζητούσα μου έλεγαν «είσαι τρελή;», θα αφήσεις αυτό με τόσα λεφτά τέτοια καριέρα να πας πού, να κάνεις τι; Κι εγώ δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω μετά, δεν ήξερα. Πιεζόμουν αλλά δεν ήθελα πια.

Κι εγώ δεν είμαι για να πιέζομαι πάρα πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος που αν μέσα μου κάτι σπάσει, τελειώσει, κάποια στιγμή θα μου βγει.

Η πίεση όμως με οδήγησε στο να με χτυπήσει μηνιγγίτιδα στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αρρώστησα, νοσηλεύτηκα 30 μέρες σε κωματώδη κατάσταση.

Οι γιατροί δεν ήξεραν αν θα ξαναξυπνήσω. Ξύπνησα και αποφάσισα ότι πρέπει να αλλάξω τη ζωή μου εντελώς.

Media Τελευταίες ειδήσεις