Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μαρία Κοζάκου: Αυτό που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Eurovision είναι κάτι που το έχουμε ακούσει και το αντιμετωπίζουμε

Μαρία Κοζάκου: Αυτό που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Eurovision είναι κάτι που το έχουμε ακούσει και το αντιμετωπίζουμε

“Εγώ έχω λίγο πιο δειλό τρόπο αντιμετώπισης της ρητορικής μίσους και ταυτόχρονα λίγο διαφορετική” δήλωσε η Μαρία Κοζάκου.

Στην Κυψέλη ήταν καλεσμένη η Μαρία Κοζάκου, η οποία μίλησε για την απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Eurovision 2022 για ένα σχόλιο που έλαβε.

«Αυτό το πράγμα που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Eurovision, είναι κάτι που το έχουμε ακούσει, το λέμε, το αντιμετωπίζουμε και κάποιος επιτέλους μίλησε γι’ αυτό και είπε «Αυτός μου είπε αυτό». Ρητορική μίσους. Η απάντηση, λοιπόν, είναι αυτή», είπε η Μαρία Κοζάκου και εξομολογήθηκε στη συνέχεια:

«Εγώ έχω λίγο πιο δειλό τρόπο αντιμετώπισης της ρητορικής μίσους και ταυτόχρονα λίγο διαφορετική. Εγώ πιστεύω το να πω τι μου έγραψε κάποιος, είναι σαν να του δίνω βήμα. Οπότε αποφεύγω την ευθεία αντιπαράθεση και προσπαθώ να απαντήσω έμμεσα».

«Αυτός, όμως, που το είπε αυτό το κάτι και αυτοί που πιστεύουν το ίδιο με αυτόν, δεν καταλαβαίνουν ότι μιλάς γι’ αυτούς. Πρέπει να του πεις του άλλου σ’ εσένα μιλάω», τόνισε η Μαρία Κοζάκου.

Media Τελευταίες ειδήσεις