Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρία Ματσούκα: Θεωρούσα ότι πολλοί θα με αμφισβητούσαν ως συγγραφέα

Μαρία Ματσούκα: Θεωρούσα ότι πολλοί θα με αμφισβητούσαν ως συγγραφέα

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Μαρία Ματσούκα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ματσούκα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου όπου και αναφέρθηκε τόσο στη νέα της ιδιότητα στη συγγραφή όσο και στη “σκιά” της αδελφής της, Δήμητρας.

“Θεωρούσα ότι πολλοί άνθρωποι θα αμφισβητούσαν την ιδιότητά μου και λόγω της εταιρίας μου με τα μαγιό και γενικά επειδή έχω υπάρξει στα Μέσα για πολλά χρόνια.

Οι άνθρωποι έχουν μια άλλη εικόνα κι έτσι νόμιζα και πιστεύω ακόμα πως πολλοί θα με αμφισβητούσαν ως συγγραφέα” εξομολογήθηκε, αρχικά, για τον λόγο που επέλεξε ψευδώνυμο.

“Πλέον έχω το κοινό μου και με πιστεύει κι αυτό μου δίνει δύναμη για να πω ποια είμαι. Ολοκληρωμένο το βιβλίο το διάβασε πρώτα η μαμά μου…

Η Δήμητρα το διάβασε, αφότου εκδόθηκε. Με πίστευε. Τώρα με το βιβλίο ήξερα ότι μπορεί να υπάρξουν και πάλι κακεντρεχείς που να πούνε ότι το βιβλίο το εξέδωσε λόγω της αδερφής της.

Όχι, το βιβλίο το έστειλα μόνη μου, όπως όλοι οι συγγραφείς. Ήμουν 22 χρονών όταν άρχισα να τραγουδώ κι ήταν κάτι το πειραματικό για εμένα.

Δεν δούλεψα πολλά χρόνια ως τραγουδίστρια γύρω στα 4-5. Αν δεν ήμουν η αδερφή της αδερφής μου και δεν είχα το όνομα Ματσούκα, δεν θα ήξερε κανείς ότι εγώ τραγουδούσα, αλλά μου έφερναν τις κάμερες τότε και δεν ήμουν έτοιμη να πάρει αυτήν την δημοσιότητα και δεν ήθελα ουσιαστικά να γίνω τραγουδίστρια” συμπλήρωσε η Μαρία Ματσούκα.

Media Τελευταίες ειδήσεις