Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Masterchef τελικός: Η ατάκα του Κοντιζά “πάγωσε” τους παίκτες – Tο παράπονο του Χρήστου

Masterchef τελικός: Η ατάκα του Κοντιζά “πάγωσε” τους παίκτες – Tο παράπονο του Χρήστου

Masterchef τελικός… Σπυριδούλα και Μανώλης βρέθηκαν στην Ισπανία για το πρώτο σκέλος του μεγάλου τελικού στο Masterchef.

Οι δύο φιναλίστ του Masterchef, Μανώλης και Σπυριδούλα, μετά τις βόλτες τους σε γνωστά στέκια του Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας, συνάντησαν τους τρεις κριτές, αλλά και τον διάσημο σεφ Paulo Airaudo. Εκεί, μάλιστα, οι κριτές ενημέρωσαν τους δυο φιναλίστ για τη διαδικασία που θα ακολουθούσε, καθώς έπρεπε να αντιγράψουν τα πιάτα του Paulo.
Όμως, λίγο πριν μπουν στην κουζίνα, ο Σωτήρης Κοντιζάς τους ανακοίνωσε ότι αν και θα δοκιμάσουν τα πιάτα τους οι τρεις κριτές και ο διάσημος σεφ, στο τέλος ο μόνος που θα βαθμολογήσει θα είναι Paulo Airaudo.

Οι δύο φιναλίστ, Σπυριδούλα και Μανώλης, πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης, ωστόσο μπήκαν στην κουζίνα για να ετοιμάσουν τις συνταγές τους, καθώς δεν μπορούσαν να αλλάξουν τους.. κανόνες που τους ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Από την Ισπανία στο στούντιο του Masterchef

Μανώλης και Σπυριδούλα βρέθηκαν στην Ισπανία και το Σαν Σεμπαστιάν για τον πρώτο γύρο του τελικού του Masterchef, καθώς είναι οι δυο φιναλίστ του φετινού κύκλου, αλλά μαζί τους βρέθηκαν ο Πάνος και ο Χρήστος. Και οι δυο προσπάθησαν αρκετά να τους εμψυχώσουν, για να τα πάνε όσο καλύτερα, αλλά παράλληλα πέρασαν και μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Οι πρώην παίκτες του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής μίλησαν στην κάμερα και ο Χρήστος Μπάρκας, περισσότερο γνωστός και ως «Μr. Κρατς», δεν έκρυψε τα αισθήματά του, καθώς δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό. «Ειλικρινά λυπήθηκα πάρα πολύ που δεν κατάφερα να είμαι ένας από τους φιναλίστ, είμαι εκτός από όλο αυτό σαν να υπάρχει ένας κύκλος και εγώ βρίσκομαι από έξω και προσπαθώ να το αγγίξω, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Χρήστος Μπάρκας.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Η συνέχεια στην οθόνη μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο σκέλος του τελικού, καθώς και η ανακοίνωση της βαθμολογίας των παικτών θα γίνει live την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019.

Media Τελευταίες ειδήσεις