Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα κάνω όλα για τη γυναίκα μου

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα κάνω όλα για τη γυναίκα μου

«Η Ιλάειρα σέρνει… καράβι», λέει με χιούμορ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για την προχθεσινή τους εμφάνιση στο J2US, αλλά και για τη μετακόμισή τους στο Χαλάνδρι μίλησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στην κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Η Ιλάειρα, επειδή τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει προσπαθήσει πάρα πολύ, κι εδώ είχαμε ένα πολύ ποπ κομμάτι, πολύ χορευτικό, της ζητήθηκε να κάτσει σε μια καρέκλα και να μείνει ακίνητη για ενάμιση λεπτό.

Εμείς εδώ δεν κάνουμε ότι θέλουμε, υπηρετούμε το κόνσεπτ. Το ότι καθόταν στην καρέκλα δεν τη βοήθησε. Όσες φορές μας κρίνουν αυστηρά, ο κόσμος φανατίζεται», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για το J2US.

Για τη μετακόμισή τους στο Χαλάνδρι, η Ιλάειρα Ζήση είπε: «Μετακομίζουμε στο Χαλάνδρι, είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές στην Αθήνα.

Το ήθελα πάρα πολύ και μου έκανε το χατίρι», ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε: «Φεύγω γιατί έχω άλλες αναμνήσεις και άλλα βιώματα σε αυτό το σπίτι από το παρελθόν.

Όταν μου το ζήτησε η Ιλάειρα είπα αμέσως το ναι. Δεν θα έχουμε χρυσά στο νέο μας σπίτι. Τα κάνω όλα για τη γυναίκα μου, η Ιλάειρα σέρνει καράβι».

Media Τελευταίες ειδήσεις