Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαύρο ρόδο – επόμενο επεισόδιο: Η Ελισάβετ αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με το παρελθόν της μια και καλή

Μαύρο ρόδο – επόμενο επεισόδιο: Η Ελισάβετ αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με το παρελθόν της μια και καλή

Εσωτερικές συγκρούσεις που απαιτούν άμεσες αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα με ιστορίες του παρελθόντος έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Όλα όσα θα δούμε την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 22:50.

Μαύρο ρόδο – Επεισόδιο 88 (Πέμπτη 30/03)

Ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος μετά την αποκάλυψη για το θάνατο του Διακοσάββα. Ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί. Ο Βίκος αντιμετωπίζει την ευθεία ερώτηση της Αλεξίας: Εμπλέκεται ο ίδιος στο θάνατο της Αγγελικής;

Η Ελισάβετ βρίσκει μια αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο του σπιτιού της στην Πάτρα. Μετά τον αρχικό πανικό της, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με το παρελθόν της μια και καλή.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Media Τελευταίες ειδήσεις