Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαύρο ρόδο – επόμενo επεισόδιo: Ο Λευτέρης κάνει μία αποκάλυψη και η σύλληψη του Πέτρου φέρνει ανατροπές

Μαύρο ρόδο – επόμενo επεισόδιo: Ο Λευτέρης κάνει μία αποκάλυψη και η σύλληψη του Πέτρου φέρνει ανατροπές

Έντονες συγκρούσεις, μοιραία μυστικά που αποκαλύπτονται, υποψίες και μεγάλες ανατροπές στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» που θα δούμε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 22:40.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 35 (Τετάρτη 7/12)

Όσα δραματικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Πέτρου και το θάνατο του Ζαμάφτα στη Γερακιανή.

Ο Σαράντος ψάχνει τα αρχεία του υπολογιστή του Στέλιου Διακοσάββα. Υπάρχει εκεί κάποιο στοιχείο που θα αποκαλύψει το φρικτό μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του;

Ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μία αποκάλυψη για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου. Η σύλληψη του Πέτρου θα φέρει σοβαρές συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελισάβετ στο μοναστήρι.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Media Τελευταίες ειδήσεις