Site icon NewsIT

–Μετά τη «βασίλισσα» και η… επαναστάτρια στο «10 με 1 Μαζί»

10.12.2010 | 11:09
–Μετά τη «βασίλισσα» και η… επαναστάτρια στο «10 με 1 Μαζί»

Χθες το απόγευμα σας ενημερώσαμε πρώτοι για την καινούργια είσοδο στο «10 με 1 Μαζί» του ΑΝΤ1.

Οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος έχουν από σήμερα στην παρέα τους τη «Σταρ Ελλάς» Άννα Πρέλεβιτς για να παρουσιάζει θέματα υγείας και ομορφιάς. Μόνο που δεν θα είναι η μόνη καινούργια συνεργάτιδα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στην παρέα των Καραμεροχαριτάτων πρόκειται να προστεθεί ένα ακόμα πρόσωπο που αν και δεν βρίσκεται καιρό στο τηλεοπτικό τοπίο, εντούτοις έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Και βέβαια, αυτό το πρόσωπο δεν είναι ούτε η Έρρικα Πρεζεράκου, αλλά ούτε ο Δημήτρης Βλάχος, όπως υποστηρίζουν ορισμένοι. Η καινούργια συνεργάτιδα της εκπομπής είναι η 18χρονη Κίρκη, που την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό «X Factor». Αν και η νεαρή κοπέλα έφυγε από το talent show του ΑΝΤ1 τελικά βρήκε φιλόξενη στέγη στο πρωινό του σταθμού.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το… πάντρεμα με τους Καραμεροχαριτάτους έγινε πριν από λίγες μέρες και αφού πέρασε από το πλατό της εκπομπής για τρίτη φορά. Οι δύο παρουσιαστές είδαν ότι η Κίρκη εκτός από… επαναστάτρια που είναι και όταν έχει να πει κάτι το λέει, διαθέτει και άνεση στον τηλεοπτικό φακό αλλά και πολλές ιδέες. Έτσι, σε διάλειμμα της εκπομπής, της έγινε η πρόταση, την οποία και αποδέχθηκε αμέσως. Και τι θα κάνει στην εκπομπή; Αυτό που ξέρει, αγαπά και γνωρίζει καλά: θα λέει ειδήσεις που αφορούν τους νέους και θα κάνει προτάσεις για εξόδους, σινεμά, συναυλίες και ότι άλλο συμβαίνει και αξίζει να παρακολουθήσουμε. Ε, στην ανάγκη μπορεί να ρίχνει και κάνα τραγουδάκι αφού έχει αποδείξει ότι διαθέτει καλή φωνή.
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version