Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έρχονται ανατροπές – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έρχονται ανατροπές – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη 22 και 23 Μαϊου 2019. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα και αυτή την Τετάρτη και Πέμπτη 22 και 23 Μαϊου 2019. Πολύ γέλιο υπόσχονται τα νέα επεισόδια του Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα που θα δούμε την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη στους δέκτες μας. Πρόκειται, δίχως αμφιβολία και σύμφωνα με τα στοιχεία για την τηλεθέαση, για ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ των τελευταίων ετών. Το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, σήμερα μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, και αναμένεται να μας καθηλώσει για μία ακόμη φορά.

Την Τετάρτη 22 Μαϊου… Η Καίτη λαμβάνει αίτημα φιλίας από την Μαρίνα και ο Ηλίας θα κάνει τα πάντα για να τις κρατήσει σε απόσταση. Αλλά δε θα είναι τόσο εύκολο…\ Στο χωριό δημιουργείται ομάδα πυρασφάλειας και η συμμετοχή του Μηνά θεωρείται δεδομένη. Αλλά όχι από τον ίδιο. Η Βούλα κινεί τα νήματα… Η Ξένια στεναχωριέται όταν μαθαίνει ότι στο σχολείο τα παιδιά την φωνάζουνε Μέρκελ. Ο Μπάμπης αποφασίζει να την βοηθήσει με ένα δικό του τρόπο, που κάνει έξαλλη την Ξένια… Η Βέλη πιστεύει ότι ο Τάκαρος, το χρυσόψαρο, της φέρνει γούρι. Όμως, για κακή τύχη του Άγγελου, το ψάρι πηδάει έξω από τη γυάλα.

Την Πέμπτη 23 Μαϊου… Η Βέλη ανακαλύπτει ότι ο Ηλίας ο Κανάτης (Τόλης Παπαδημητρίου) αρέσει στην Εύα (Κωνσταντίνα Κομμάτα) και αποφασίζει να τους προξενέψει πάση θυσία. Ο Ηλίας, για να βοηθήσει την Καίτη, αναγκάζεται να κάνει «baby-sitting» σ’ ένα σκυλάκι. Στην αρχή δεν θέλει με τίποτα, μα τελικά θα αγαπηθούν… Βούλα και Μηνάς «ερίζουν» για τη νέα υπάλληλο, που έχει γίνει απαραίτητη και στους δύο, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους… Ο Μπάμπης συμβουλεύει τον Παναγιώτη να φύγει από το Ιησούς τράβελ και να ανοίξει δικό του γραφείο. Μόνο που δεν ξέρει πού θα το ανοίξει. Κι όταν του το λέει, η Ξένια…

Το σενάριο υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη, Γιάννης Διακάκης, κ.ά. Σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος. Μουρμουρίζουν οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέλια Ρένεση, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου.

Media Τελευταίες ειδήσεις