Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μιχάλης Μανιάτης: «Αν μου την έπεφτε κάποιος από αυτούς που κατηγορούν…»

Μιχάλης Μανιάτης: «Αν μου την έπεφτε κάποιος από αυτούς που κατηγορούν…»

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης σε συνέντευξη του!

Για την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, “Άγγελος” όπου κρατούσε τον ομώνυμο ρόλο καθώς και το τσουνάμι καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου μίλησε ο Μιχάλης Μανιάτης στην Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. 

Τα σκάνδαλα στον χώρο του θεάματος με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις κακοποιήσεις από συναδέλφους σας πώς τα είδατε;

Δεν είναι μόνο τσον χώρο του θεάματος. Για όνομα του Θεού. Η σεξουαλική κακοποίηση είναι παγκόσμιο θέμα και θέλει πολλή δουλειά. Δεν είναι το επάγγελμα που σε κάνει να έχεις παραβατική συμπεριφορά. Οποιοσδήποτε έχει εξουσία μπορεί να συμπεριφερθεί ανάλογα. Χαίρομαι που βγήκαν άνθρωποι και μίλησαν.

Εσάς σας έχει τύχει σεξουαλική παρεχόληση;

Πλάκα μου κάνεις. Και από άντρες και από γυναίκες. Όμως, από την άλλη, την εποχή του «Άγγελου» ξέρεις πόσα νεαρά άτομα μου την έπεφταν; Δεν την έπεφτα εγώ, μου την έπεφταν…

Και πως το αντιμετωπίσατε;

Πάντα με χιούμορ. Δηλαδή αν μου την έπεφτε εμένα κάποιος από όλους αυτούς που σήμερα τους κατηγορούν, απλά θα του έλεγα με χιούμορ: «Έλα ρε, σταμάτα τώρα. Κοιτάξου στην καθρέφτη».

Τα χρόνια περνάνε. Έχετε συμβιβαστεί με την εικόνα σας και αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη σας;

Ποιον καθρέφτη; Αν έρθεις εδώ που μένω, στη σπηλιά με ένα υπαίθριο μπάνιο και μια υπαίθρια κουζίνα, θα δεις ότι δεν έχω κανέναν καθρέφτη. Δεν με αφορά η εικόνα μου. Μου αρέσει η εσωτερική μου εικόνα. Με αγαπάω!

Media Τελευταίες ειδήσεις