Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: “Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία”

Ναταλία Γερμανού: “Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία”

“Καταπέλτης” για τον Δημήτρη Λιγνάδη εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται”.

Το μεσημέρι της Κυριακής, στο “Καλύτερα δε γίνεται” του Alpha, η Ναταλία Γερμανού παρουσίασε ένα απόσπασμα από παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνιση του Δημήτρη Λιγνάδη στο «Όλα» στην οποία μιλούσε για την κτητικότητα που αγαπά στον έρωτα.

Πιο συγκεκριμένα, τότε, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μέσα σε όλα πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού δεν μάσησε τα λόγια της! «Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το «τα θέλω όλα» θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το «τα θέλω όλα» να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοπιός διαφορά»

«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης» τόνισε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται».

Media Τελευταίες ειδήσεις