Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Νίκη Μπακογιάννη: Έχω κάνει σεμινάρια αστρολογίας, ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί ο ουρανός

Νίκη Μπακογιάννη: Έχω κάνει σεμινάρια αστρολογίας, ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί ο ουρανός

«Στήριξα τη Σοφία Μπεκατώρου και είχα πει και για τη δική μου περίπτωση», λέει η Νίκη Μπακογιάννη.

Η Νίκη Μπακογιάννη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα, όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες, τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και τα παιδιά της.

«Ψάχνω συνέχεια, να βρίσκω πράγματα, να μαθαίνω. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ζώδιο, επειδή είμαι Δίδυμος, που πάντα θέλουν να μαθαίνουν πράγματα.

Έχω κάνει σεμινάρια αστρολογίας, έχω κάποιες γνώσεις, ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί ο ουρανός. Έχω διαβάσει και αστροφυσική», είπε αρχικά η Νίκη Μπακογιάννη.

Η Νίκη Μπακογιάννη είπε στη συνέχεια: «Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι γιατί πάντα ήμουν ένα άτομο που μπορούσε ο καθένας να μου μιλήσει.

Όταν είχα τους αγώνες, δεν ήθελα να μου αποσπά τίποτα την προσοχή. Παρεξηγήθηκα και αυτό ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο, που του είπα “αν κάνουμε συνέντευξη, θα με κάνεις εξώφυλλο”».

Η Νίκη Μπακογιάννη ανέφερε επίσης: «Το 1997 έκανα τηλεόραση στο MEGA στην εκπομπή “Με την Νίκη”, ο Τρύφωνας Σαμαράς μού έφτιαχνε τα μαλλιά.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να ευγνωμονήσω τους γονείς μου που με άφησαν να έρθω από τη Λαμία στην Αθήνα μόλις τελείωσα την Α’ λυκείου. Τα παιδιά μου είναι 20 και 19 ετών, όταν ήταν μικρά δεν είχα μετάλλια και κύπελλα σε κοινή θέα, για να μη νιώθουν υποχρέωση ότι πρέπει να πετύχουν κάτι ανάλογο».

Μιλώντας για το ελληνικό metoo και για όσα ήρθαν στο φως στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, η Νίκη Μπακογιάννη είπε: «Στήριξα τη Σοφία Μπεκατώρου, γιατί πρέπει να στηρίζουμε η μια γυναίκα την άλλη. Είχα πει και για δική μου περίπτωση, μια παρενόχληση από κάποιο άτομο από τον αθλητικό χώρο».

«Κάναμε 6 ώρες από το παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό μέχρι το Παναθηναϊκό στάδιο όταν επιστρέψαμε», περιέγραψε η Νίκη Μπακογιάννη κλείνοντας, αναφερόμενη στην επιστροφή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996.

Media Τελευταίες ειδήσεις