Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νίκος Κοκλώνης: Έχω περάσει φοβερό bullying όταν ξεκίνησα στην τηλεόραση

Νίκος Κοκλώνης: Έχω περάσει φοβερό bullying όταν ξεκίνησα στην τηλεόραση

Άκρως αποκαλυπτικός ο Νίκος Κοκλώνης στη νέα του συνέντευξη.

Για τον πόλεμο που δέχθηκε μέσω διαδικτύου μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha λίγο πριν την επιστροφή του J2US στο πρόγραμμα του Alpha.

“Φέτος προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Δηλαδή τεχνολογικά κάνουμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη virtual reality σε live show. Το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν βγω στον αέρα κάνω πάντα τον σταυρό μου, παίρνω δυο παυσίπονα να μη με ματιάσουν και βγαίνω” τόνισε, αρχικά, ο Νίκος Κοκλώνης.

Στα social media έχω ακούσει πάρα πολλά! Δεν υπάρχει! Όταν πρωτοβγήκα, στο πρώτο μου σόου, έλεγαν… “κουλός παρουσιαστής”, “χάλια”, “κοίτα το αγγούρι”. Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι. Δηλαδή φαντάσου ένα νέο παιδί που ξεκινάει, όταν τον κράζουν στα πρώτα του βήματα, πόσο άσχημα νιώθει. Εγώ έχω περάσει φοβερό bullying”.

“Έλεγα πως θα πεθάνω και δεν ήθελα να βγω. Αφού είχα πάρει τότε την διευθύντρια προγράμματος και είπα πως “δεν θέλω να ξανακάνω σόου γιατί με βρίζουν”. Καλύτερα να ήμουν σπίτι μου να μην ασχολείται κανείς. Είχα 12.000 tweets να με βρίζουν και τα διάβαζα όλα γιατί ήθελα να δω τι λέει ο κόσμος. Απαντούσα και σε όλα” συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Κοκλώνης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις