Site icon NewsIT

Νίκος Συρίγος για Σίσσυ Χρηστίδου: Θα πω αλήθεια, δεν μου αρέσει ο τρόπος με τα πεσίματα

24.01.2024 | 19:29
Νίκος Συρίγος για Σίσσυ Χρηστίδου: Θα πω αλήθεια, δεν μου αρέσει ο τρόπος με τα πεσίματα

«Όταν ο Νίκος Συρίγος κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει “πεσίματα”» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και φυσικά όλοι περίμεναν… αντίδραση. 

Ο Νίκος Συρίγος έχει γίνει talk of the town τις τελευταίες μέρες αφού ήταν εκείνος που πήρε τη συνέντευξη από τον Γιώργο Νταλάρα, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Και ο οποίος μετά το ξέσπασμα του ερμηνευτή, διαφώνησε με τα “πεσίματα” δημοσιογράφων και με αυτό ήταν που διαφώνησε η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Μετά τις δηλώσεις της παρουσιάστριας σχετικά με τα… “πεσίματα”, ο Νίκος Συρίγος κλήθηκε να τοποθετηθεί. Μιλώντας στο Πρωινό ξεκαθάρισε ότι θα τα πει με τη Σίσσυ Χρηστίδου στη σύσκεψη για την εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. 

«Ξέρω τι είπε η Σίσσυ, θα τα πούμε στη σύσκεψη. Είμαστε μια οικογένεια και την αγαπώ πολύ. Είμαστε όλοι μια χαρά. Μια χαρά ήταν όλα αυτά που είπε.

Θα πω αλήθεια, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος με τα πεσίματα. Δεν θα το έκανα εγώ. Η αίσθηση που έχω για τη δημοσιογραφία είναι διαφορετική.

Όλοι προσεγγίζουμε τη δημοσιογραφία αλλιώς. Ο Γιώργος Νταλάρας σέβεται περισσότερο τη δημοσιογραφία από κάθε δημοσιογράφο» τόνισε ο Νίκος Συρίγος.

 

Με αφορμή τα όσα ανέφεραν από σκηνής Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Νίκος Συρίγος είπε: «Ό,τι κάνουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη το κάνουν σε πολύ υψηλή ποιότητα και είναι κέρδος για τον πολιτισμό της χώρας. Να σταματήσουμε να σχολιάζουμε;

Ό,τι ήταν να πει το είπε, το είπαμε και εμείς, είναι ένας φαύλος κύκλος πια. Ας σταματήσουμε. Ας αφήσουμε τον κάθε άνθρωπο να λέει ό,τι θέλει».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version