Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναγιώτης Βασιλάκος: Tο Bachelor αντιπροσωπεύει την κοινωνία του σήμερα

Παναγιώτης Βασιλάκος: Tο Bachelor αντιπροσωπεύει την κοινωνία του σήμερα

Στο ριάλιτι Bachelor, και όχι μόνο, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. 

Τόσο για τα τηλεοπτικά του σχέδια όσο και τον αγαπημένο του πατέρα μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος την Παρασκευή στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Love It και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα.

“Το Bachelor ήταν ένα ριάλιτι που αντιπροσωπεύει λίγο την κοινωνία του σήμερα. Όχι ότι 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα αλλά αυτό συμβαίνει πλέον στις μέρες μας. Δηλαδή μπορεί μια γυναίκα να φλερτάρει με τέσσερις και πέντε άντρες μέσα στην εβδομάδα, μέσα από τα social media να στέλνει μηνύματα. Αυτό το ζούμε κάθε μέρα και δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας για να πούμε ότι είναι κάτι πολύ ανατολίτικο. Είναι λάθος αντίληψη αυτή” εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

“Δεν μπήκα στο Bachelor για να γίνω παρουσιαστής. Κάνοντας το όμως πιστεύω ότι έχω κάποια στοιχεία που μπορώ να τα εξελίξω στην παρουσίαση. Έχω κάτι στο μυαλό μου το οποίο θέλει όμως πάρα πολύ δουλειά γιατί είναι πολύ ευαίσθητο κομμάτι. Είναι κάτι που αγαπάω πολύ και νομίζω πως είμαι εγώ… αυτός. Δεν μπορώ ακόμα να πω περισσότερα γιατί φοβάμαι μη μου πάρουν την ιδέα”.

“Ο πατέρας μου ασχολείται με τα κοινά από τότε που εγώ ήμουν έξι, επτά χρονών. Τον αγαπούσε πάρα πολύ ο κόσμος γιατί ασχολιόταν πραγματικά και τον ενδιέφερε να βοηθήσει. Το 2008 κοντέψαμε να χάσουμε τον πατέρα μου, έπαθε ένα ανεύρισμα την ώρα που οδηγούσε το μηχανάκι γιατί είναι πολύ δυναμικός χαρακτήρας αλλά είναι πολύ ευαίσθητος σε ότι έχει να ΄κάνει με το να προσφέρει και να βοηθήσει. Όλη αυτή η πίεση του δημιούργησε αυτό” συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις