Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάνος Καλίδης: “Αυτή την εικόνα έβλεπα στο Survivor, αυτή την εικόνα μετέφερα στον Γιώργο Λιβάνη”

Πάνος Καλίδης: “Αυτή την εικόνα έβλεπα στο Survivor, αυτή την εικόνα μετέφερα στον Γιώργο Λιβάνη”

Όσα είπε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Καλίδης στον ΑΝΤ1.

Καλεσμένος στο Πρωινό της Δευτέρας βρέθηκε ο Πάνος Καλίδης και μίλησε, μέσα σε όλα, για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη και όσα… μετέφερε στον Γιώργο Λιβάνη!

“Όταν έφυγα εγώ επικρατούσε αυτό που είχε πει και η Μαριαλένα, ότι έχει κάτι σοβαρό έξω και ότι της άρεσε αυτό που είχε έξω. Αυτή την εικόνα έβλεπα εγώ, αυτή την εικόνα μετέφερα. Τώρα, θα μάθω από εσάς τα νέα. Ο Γιώργος Λιβάνης είχε έρθει σπίτι για να κάνει τη δουλειά του, να κάνει ένα μακιγιάζ και κάναμε ένα story”.

“Εγώ έβλεπα ότι δεν τρέχει κάτι με τον Σάκη. Επειδή είχαν μια σχέση ήταν φυσικό να καθίσουν να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Αυτό που έβλεπα δεν ήταν η αναζωπύρωση μιας σχέσης. Εγώ έβλεπα μια Μαριαλένα που ήθελε να κερδίσουμε το έπαθλο επικοινωνίας για να δει ένα μήνυμα από τον άνθρωπό της”.

“Μπορεί αυτό που βλέπουμε να το αφήνει η παραγωγή να εξελιχθεί έτσι. Εγώ νομίζω ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Λιβάνης είναι ακόμα μαζί. Εγώ πιστεύω ότι ο Λιβάνης θα την περιμένει”, ανέφερε ο Πάνος Καλίδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις