Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Παυλίνα Βουλγαράκη: Η πρώτη οντισιόν, ο θυμός του κόσμου και ο καρκίνος της μητέρας της

Παυλίνα Βουλγαράκη: Η πρώτη οντισιόν, ο θυμός του κόσμου και ο καρκίνος της μητέρας της

Η Παυλίνα Βουλγαράκη προσπαθεί εδώ και χρόνια να χαράξει την δική της πορεία και τα έχει καταφέρει με το ταλέντο της να καταξιωθεί στο τραγούδι. 

Η κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα όσα είπε είναι αποκαλυπτικά για έναν δρόμο που δεν ήταν και δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Αποκάλυψε ακόμα ότι στην πρώτη οντισιόν που πήγε δεν είπε το επίθετό της. 

 

«Όταν ήμουν 13 έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας και κάηκε. Για ένα χρόνο δεν είχαμε σπίτι. Ήταν τραύμα για μένα. Επίσης τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος. Τώρα μπορώ να καταλάβω…», είπε μεταξύ άλλων η Παυλίνα Βουλγαράκη και γυρίζοντας τον χρόνο πίσω είπε ότι κάποτε όταν ήσουν υπουργός ήσουν και σούπερ σταρ. 

«Συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου», είπε σε άλλο σημείο της εξομολόγησής της. «Είμαι παραπάνω από ένα όνομα ή ότι είμαι η κόρη κάποιου. Η μητέρα μου μέσα από όλα αυτά, αρρώστησε έπαθε καρκίνο. Δυσκολεύτηκε πολλά χρόνια. Όλη αυτή η στενοχώρια βγήκε στο σώμα της. Εκφράστηκε έτσι. Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Είμαστε 4 παιδιά, δυνατές προσωπικότητες. Εμείς το χειριστήκαμε καλά, τα αδέλφια, δεθήκαμε και είμαστε ενωμένοι, μια άτρωτη ομάδα».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις