Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Περικλής Κονδυλάτος: Ήταν αντρίκια η συμπεριφορά του Μουτσινά;

Περικλής Κονδυλάτος: Ήταν αντρίκια η συμπεριφορά του Μουτσινά;

«Θα κρίνει εμένα; Αυτός τι έχει παίξει, τον Άμλετ;», λέει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων απάντησε για τον Νίκο Μουτσινά, το Survivor και το My Style Rocks.

«Δεν ξέρω απολύτως τίποτα για το Survivor. Η παραγωγή δεν σε δένει με συμβόλαιο γιατί θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είμαι 10% στο να πάω και 90% στο να μην πάω.

Είμαι χυδαίος αν βγαίνω  και μιλάω για τα ποσά που ακούγονται για το Survivor. Δεν νομίζω να με θέλουν στο My Style Rocks, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο και κλαίω.

Πήγα στα γυρίσματα του GNTM γιατί κάναμε ένα επεισόδιο με τον Βασίλη Ζούλια, δεν πέρασα ωραία, ήταν περίεργο το κλίμα.

Η Βίκυ Καγιά δεν ήταν εκεί. Αν ήταν εκεί, μπορεί να μην συνέβαινε αυτό. Εισέπραξα αλαζονικές συμπεριφορές», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Για τον Νίκο Μουτσινά, ο Περικλής Κονδυλάτος: «Είχα πει για τον Νίκο Μουτσινά ότι δεν ήταν ωραίο να κοροϊδεύει το ότι ψευδίζω.

Θεωρώ ότι ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να είναι λίγο απελπισμένος. Για μένα είπε πολύ άσχημα πράγματα. Είναι αντρίκια η συμπεριφορά αυτή του Νίκου Μουτσινά; Θα κρίνει εμένα;

Αυτός τι έχει παίξει, τον Άμλετ; Δεν μου αρέσει η εκπομπή του. Ούτε μου αρέσει να βλέπω αυτή την γυναίκα που την ξεφτιλίζει και την κάνει κλόουν».

Media Τελευταίες ειδήσεις