Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πέτρος Κωστόπουλος: Στο Ντουμπάι πήγα για δουλειά, τα σύνορα είναι ανοιχτά

Πέτρος Κωστόπουλος: Στο Ντουμπάι πήγα για δουλειά, τα σύνορα είναι ανοιχτά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Πέτρο Κωστόπουλο. O πολυσυζητημένος δημοσιογράφος κάνει τον απολογισμό της τελευταίας δεκαετίας, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για όλα. Τι ανέφερε για το περίφημο ταξίδι στο Ντουμπάϊ και την οικονομική του καταστροφή.

Η απόλυτη οικονομική καταστροφή, η μάχη με την κατάθλιψη, ο «πόλεμος» που δέχθηκε, οι φίλοι που χάθηκαν, η οικογένεια, ο έρωτας αλλά και το περίφημο ταξίδι στο Ντουμπάϊ. Ο Πέτρος Κωστόπουλος, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για όλους και για όλα.

Ο εκδότης αναφέρθηκε με ειλικρίνεια σε όλα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα, έπειτα από το ταξίδι στο Ντουμπάι, ενώ απάντησε δίχως να μασήσει στιγμή τα λόγια του σε όσους τον έκριναν.

Παράλληλα, προχώρησε σε έναν απολογισμό ειλικρίνειας της τελευταίες δεκαετίας. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος σημείωσε με σαφήνεια πως «τον τελευταίο καιρό μάλλον πείστηκαν ότι δεν είμαι εγκληματίας, ούτε κλέφτης, ούτε κατέστρεψα την Ελλάδα, ούτε έφερα τον κορονοϊό μέσα σε βαλίτσα».

«Έκανα το κουνέλι δέκα χρόνια για δύο βασικούς λόγους. Ο ένας ήταν η κατάθλιψη» πρόσθεσε. «Με αφορμή το Ντουμπάι άρχισαν να με πυροβολούν χωρίς να ξέρουν, μόνο που πάτησαν σε μια νάρκη αυτή τη φορά και αποφάσισα να απαντήσω. Η κατάθλιψη σε κάνει να μην μπορείς να ανέβεις ούτε τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, δεν μπορείς να σκεφτείς και είσαι φοβισμένος».

«Το παραμυθάκι για μένα ξεκίνησε από πολιτικούς κύκλους του 2021. Ήταν ένας αντισυστημικός πόλεμος. Έγινε ένας πόλεμος έξι, εφτά χρόνια ο οποίος και εξέθετε ανθρώπους ανά πάσα στιγμή» εξήγησε στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωστόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πως «όταν μπεις στη διαδικασία να χάσεις και τους τρεις πυλώνες της ζωής σου, τη δουλειά, την οικογένεια και τους φίλους σου, η μοναξιά είναι εκκωφαντική. Σαν ένα πλοίο που σφυρίζει στα αυτιά σου μέσα σε ένα δωμάτιο».

Media Τελευταίες ειδήσεις