Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Προβλήματα με τον Καρβέλα

Νίκος Καρβέλας ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Νίκος Καρβέλας ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τι θα κάνουν στο Greek Idol με τις απαιτήσεις του συνθέτη;

Είναι αλήθεια πως στον ALPHA θέλουν πολύ το Νίκο Καρβέλα και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά λέγεται στις συσκέψεις του καναλιού, “η επιτυχία του “Greek Idol εξαρτάται κατά 50% από τον Καρβέλα”. Το ότι κατάφεραν λοιπόν το συνθέτη να συμμετέχει στο talent show που ετοιμάζουν, τους έχει μεν ικανοποιήσει αλλά από την άλλη, αντιμετωπίζουν προβλήματα στην παραγωγή του project. 

Το βασικό τους πρόβλημα είναι ότι ο Καρβέλας δεν ταξιδεύει ποτέ με αεροπλάνο και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να μεταβεί στην Κύπρο για τις οντισιόν υποψηφίων. Και η ιστορία των talent shows στη χώρα μας, έχει αποδείξει πως στην Κύπρο υπάρχουν πολλά ταλέντα στο τραγούδι. Επίσης, η συμμετοχή κυπρίων στο talent show επιβάλλεται και για… εισπρακτικούς λόγους.

 

Προσπαθούν λοιπόν να πείσουν τον Καρβέλα να μπει στο αεροπλάνο αφού ως “πρόεδρος” της κριτικής επιτροπής δεν μπορεί να απουσιάζει από τις οντισιόν! Μέχρι αυτή τη στιγμή όμως, οι προσπάθειες των στελεχών του καναλιού έχουν πέσει στο κενό αφού ο Καρβέλας δεν το κάνει από… σταριλίστικη διάθεση αλλά γιατί, όπως κι ο ίδιος ο Καρβέλας έχει δηλώσει, δεν μπαίνει ποτέ σε αεροπλάνο!

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Καρβέλας έχει τον πρώτο λόγο και στην επιλογή των προσώπων που θα τον πλαισιώνουν στην κριτική επιτροπή αλλά και το ποιος θα παρουσιάζει τελικά το talent show στον ALPHA. Και για το λόγο αυτό, ίσως πολύ σύντομα υπάρξει και μία έκπληξη! Αρκεί να ξεπεραστούν κάποια… τεχνικά προβλήματα.

 

Περισσότερα όμως… σύντομα στο Newsit.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε