Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού

Συγκλονίζουν τα επεισόδια στα σειρά «Σασμός» που θα δούμε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023. Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους, ενώ η Νάντια δέχεται μία πρόταση.

Τετάρτη 29 Μαρτίου – Επεισόδιο 106

Όσο ο Αντώνης δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, η Μαρίνα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο νοσοκομείο. Η Αργυρώ προσπαθεί να ισορροπήσει στις νέες εξελίξεις με τον Αστέρη και τη Βασιλική να τη στηρίζουν. Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους, ενώ η Νάντια δέχεται μία πρόταση.

Στο μεταξύ, ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού και ο Λευτέρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη.

Πέμπτη 30 Μαρτίου – Επεισόδιο 107

Ο Μαθιός βρίσκεται σε απόγνωση συνειδητοποιώντας ότι το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει εξαφανιστεί. Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον καθησυχάσει και μαζί αναλαμβάνουν δράση. Η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη. Η Νάντια φεύγει οριστικά από το σπίτι των Σταματάκηδων, ένας εφιάλτης από το παρελθόν της, όμως, θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα.

Ο Ευθύμης ερευνά τα όσα έμαθε από το γράμμα του Κώστα, ενώ ο Τόλης θα έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην καντίνα. Ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει…

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου: Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης: η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης: η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Media Τελευταίες ειδήσεις