Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει

Η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς «Σασμός», στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στις 21:00.

Σασμός: Παρασκευή 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 66

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεσή του, πυκνώνουν.

Ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του το λόγο για τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος
Σύμβουλος Σεναρίου: Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων
Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου
Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.
Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις