Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου για Φαίη Σκορδά: Αμφιβάλω αν εγώ θα τα είχα καταφέρει

Σίσσυ Χρηστίδου για Φαίη Σκορδά: Αμφιβάλω αν εγώ θα τα είχα καταφέρει

Στην υποδειγματική αντίδραση της Φαίης Σκορδά τη στιγμή που η Αφροδίτη Γραμμέλη λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» πριν από μερικές μέρες, αναφέρθηκε σήμερα (10.06.2023) η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Φαίη Σκορδά δέχτηκε σκληρή κριτική για τον τρόπο που χειρίστηκε το περιστατικό και η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε την άποψη πως δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί, αφού η αντίδραση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ ήταν υποδειγματική.

«Είχε πάρα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά η Φαίη, προστατεύοντας πάνω απ’ όλα την Αφροδίτη. Δηλαδή γι’ αυτό έγινε. Όλο αυτό που αναφέρθηκε στα social media είναι γιατί δεν ασχολήθηκε με την Αφροδίτη. Μα ο στόχος ήταν να φύγει η κάμερα και το πλάνο από την Αφροδίτη», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς συζητούσε το θέμα με τον Γρηγόρη Μελά.

«Φάνηκε ότι υπήρξε ένας πανικός και στο κοντρόλ και σκηνοθέτης έδωσε γενικό πλάνο. Δε μπορούσε να φύγει, δεν είχε πού να πάει ενδεχομένως. Καταλαβαίνεις ότι δημιουργείται ένας πανικός όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο απρόοπτο στον αέρα.

H Φαίη για να την προστατεύσει το έκανε, ούτε εγώ κατάλαβα γιατί δέχθηκε μετά αυτή την επίθεση, ειλικρινά», συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι δίπλα της για να βοηθήσουν την Αφροδίτη. Εκείνη όφειλε να πάρει το πλάνο από την Αφροδίτη, να πάει τον τηλεθεατή αλλού. Και με υποδειγματικά αντανακλαστικά, επαναλαμβάνω, γιατί σε αυτό μπορείς να παγώσεις, όσο έμπειρος κι αν είσαι ως παρουσιαστής.

Όταν συμβεί κάτι τέτοιο στον αέρα, είναι δύσκολα διαχειρίσιμο. Δεν ξέρω αν μπορείς να διατηρήσεις την αντίληψη του «αέρα», να πάρεις το πλάνο, να πας στο επόμενο θέμα, εγώ δεν ξέρω αν θα είχα αυτή την ψυχραιμία.

Πολύ αμφιβάλλω εάν εγώ θα τα ‘χα καταφέρει», παραδέχτηκε κλείνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις