Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σπύρος Παπαδόπουλος: Γονιός είσαι δια βίου, ας είναι 60 χρονών ο γιος σου και εσύ 96

Σπύρος Παπαδόπουλος: Γονιός είσαι δια βίου, ας είναι 60 χρονών ο γιος σου και εσύ 96

“Ήμουν πάντα φανατικά εναντίον του γάμου” ομολογεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για την προσωπική του ζωή, την… εναντίωση απέναντι στον γάμο και την σχέση με τον γιο του μίλησε εκ βαθέων ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνάδελφο του, Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμα-δες στην ΕΡΤ2. 

“Ήμουν πάντα φανατικά εναντίον του γάμου γιατί δεν μου αρέσει ο γάμος. Δεν ξέρω γιατί. Πάντα είχα ένα θέμα με τον χρόνο, ότι αφήνει μια σκόνη πάνω στους ανθρώπους για την οποία αισθάνεσαι λίγο χαζός.

Είσαι μια μαριονετούλα που σαν να λέει κάποιος από πάνω “κοίταξε τους, αυτοί οι δυο τώρα είναι ερωτευμένοι… ελάτε, παιδιά, να σας τους δείξω και μετά από δέκα χρόνια για να δείτε”. Δεν μου άρεσε, λοιπόν, από εγωισμό να είμαι ένα υποκείμενο αυτού του νόμου. Έκανα όμως δυο γάμους” παραδέχθηκε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

“Μετά το διαζύγιο δεν βρήκαμε εύκολα τον δρόμο να παραμείνουμε οικογένεια, απλά ήταν πολύ μεγάλη η αγάπη και των δυο για το παιδί και τελικά αυτό υπερίσχυσε.

Μετά πέρασε και λίγο ο χρόνος οπότε εξομαλύνθηκαν τα πράγματα, αμβλύνθηκαν οι γωνίες και έγιναν όλα ωραία και πολιτισμένα, όπως θα έπρεπε να είναι”.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος περιέγραψε και πως με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα, έδωσαν… αγώνα για να μην γίνει ο γιος τους ηθοποιός. Αλλά, όπως με χιούμορ τόνισε, όταν τον είδε σε μια παράσταση του σχολείου, δεν… τα έλεγε και ηρέμησε! 

  

“Γονιός είσαι δια βίου, δεν το συζητάω, και βλέπω αυτό που κοροϊδεύαμε. Μου έλεγε, ας πούμε, η μάνα μου, όταν ήμουν 35 χρονών, πως της έλεγαν “τι καλός που είναι στο θέατρο ο γιος σου” και τους απαντούσε, “ποιο θέατρο ρε παιδιά, το θέμα είναι να βάζει το μπουφάν του”.

Αυτό το γραφικό, ναι, αλλά έτσι είναι. Δια βίου είσαι γονιός και ας είναι 60 χρονών ο γιος σου και εσύ ας είσαι 96″ πρόσθεσε, επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις