Site icon NewsIT

Στα ύψη η τηλεθέαση του Live News – Σε άνοδο η ενημέρωση του Mega

19.06.2021 | 15:43
Στα ύψη η τηλεθέαση του Live News – Σε άνοδο η ενημέρωση του Mega

Πολύ υψηλή τηλεθέαση για τον Νίκο Ευαγγελάτο. Αναλυτικά οι μετρήσεις…

Οι συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος ήταν ο σύζυγός της, ο 32χρονος πιλότος, βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας την Παρασκευή 18 Ιουνίου. Το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο αποτέλεσαν πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την ενημέρωσή τους, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση της εκπομπής να στείλει το Mega στην κορυφή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Live News σημείωσε τηλεθέαση 27% στο δυναμικό κοινό και 27,2% στο σύνολο. Η εκπομπή σκαρφάλωσε στην κορυφή του πίνακα και άγγιξε ακόμα και το 30,5%!

Σε άνοδο βρίσκονται, ακόμα, τόσο η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega όσο και το κεντρικό δελτίο. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη συγκέντρωσαν το 12,4% του δυναμικού κοινού στην πρωινή ζώνη, ενώ η Κατερίνα Παναγοπούλου κράτησε στο Μεγάλο Κανάλι, το βράδυ, το 13,2% των τηλεθεατών ηλικίας 18-54.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version