Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Σταύρος Σβήγκος: Μόλις γεννήθηκε το παιδί δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει

Σταύρος Σβήγκος: Μόλις γεννήθηκε το παιδί δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει

Όσα εξομολογήθηκε ο Σταύρος Σβήγκος για το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο γιος του.

Σε μια εξομολόγηση ψυχής για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, μόλις ήρθε στη ζωή, μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Dot στον ΣΚΑΪ.

«Ήταν ένα σοκ πολύ καλό στη ζωή το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το παιδί μου. Γενικότερα ότι μου φέρνει η ζωή και όπως το φέρνει, ποτέ δεν θα πω “γιατί σε μένα”. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Εκείνη την περίοδο, επειδή και η πρώην συζυγος μου μόλις είχε γεννήσει, εφόσον δεν ήταν τελειωμένα τα πράγματα για να μου πουν “ξέρεις, έφυγε”… Δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει, δεν μπορούσε να γίνει ούτε επέμβαση. Είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο, πάταγε και την κεντρική αρτηρία», εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Σταύρος Σβήγκος.

«Στον τοκετό συνέβη αυτό. Περιμέναμε το παιδί και με φωνάζουν την τέταρτη μέρα, που κανονικά θα έπρεπε να φεύγαμε. Δεν το βλέπαμε το παιδί γιατί του έκαναν συνεχώς εξετάσεις και μου είπαν τι έχει συμβεί. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να ρωτήσω για τις πιθανότητες. “Αν κάνουμε επέμβαση, πολύ μικρές” μου είπαν. Μόνο αν δεν μεγαλώσει άλλο και απορροφηθεί με πιθανότητες άγνωστες».

«Ο μικρός μου θέλω να κάνει πάντα αυτά που γουστάρει και θέλει. Να μην κάνει συμβιβασμούς με τον εαυτό του. Να μην έχει καμιά σχέση με φασιστικά αισθήματα γιατί δεν χρειάζεται να είσαι φασίστας για να φέρεσαι με φασισμό στους άλλους, συμβαίνει», συμπλήρωσε, επίσης, ο Σταύρος Σβήγκος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις