Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στον αέρα η ΕΡΤ3 αναβάλλοντας… τον εορτασμό!

Στον αέρα η ΕΡΤ3 αναβάλλοντας… τον εορτασμό!

Στις οθόνες μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ επέστρεψε από σήμερα το πρωί η ΕΡΤ3 όπως είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη βδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι οι τηλεθεατές πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους για να συμπεριλάβουν στο μενού των τηλεοπτικών σταθμών και τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Αν και σήμερα ήταν προγραμματισμένο ένα… πανηγυρικό πρόγραμμα, στη διάρκεια του οποίου θα γινόταν αναδρομή στην πολύχρονη ιστορία της ΕΤ3, αλλά και στα όσα συνέβησαν στα δύο χρόνια του «μαύρου», το πρόγραμμά της αναπροσαρμόστηκε λόγω των τελευταίων εξελίξεων με στόχο να καλύψουν την επικαιρότητα.

Λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων δε, η διοίκηση της ΕΡΤ3 αποφάσισε να αναβάλλει και την ανοιχτή συναυλία που σκόπευαν να πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο πλαίσιο του εορτασμού για την επίσημη επαναλειτουργία της. Από σήμερα λοιπόν η ΕΡΤ3 με… σύνθημα «Η ΕΡΤ3 επιστρέφει ενώ δεν έκλεισε ποτέ» μπαίνει στο τηλεοπτικό τοπίο διεκδικώντας τηλεθεατές στη συχνότητά της υποσχόμενη «αντικειμενική ενημέρωση»! Ίδωμεν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε