Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τέλος ο Κρατερός Κατσούλης από τη «Φωλιά των Κού Κου» – Πλάνταξε η Καραβάτου

Τέλος ο Κρατερός Κατσούλης από τη «Φωλιά των Κού Κου» – Πλάνταξε η Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου χωρίζουν, αλλά μόνο τηλεοπτικά. Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπομπή του Star εξαιτίας φόρτου εργασίας.

Ήταν μια ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε στη Φωλιά των Κού Κου. Μόνο η σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου, ήξερε ότι σήμερα (05.05.2021) θα ήταν η τελευταία εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη.

Αιτία της απόφασής του να αποχωρήσει από την εκπομπή του Star τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», της Μιμής Ντενίση, όπου ο Κρατερός Κατσούλης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Κρατερός Κατσούλης υπογράμμισε ότι ήταν απόφαση, τόσο δική του, όσο και του καναλιού να το πει ο ίδιος στο τηλεοπτικό κοινό, ύστερα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη.

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά, σήμερα είναι για μένα η τελευταία ημέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Είναι εφτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.

Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Η Κατερίνα Καραβάτου, δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, δεν είσαι βασικά… Δεν είναι και κάτι που αποφασίστηκε χθες το βράδυ. Έχουν γίνει τόσα πολλά όλα αυτά τα επτά χρόνια και δεν ξέρω, υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο. Δεν το ελέγχω κιόλας. Γνωρίζοντας ότι όλο αυτό το πράγμα γίνεται για καλό, θέλω να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και χαρά για τον Κρατερό.

Δημιουργήσαμε τόσα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, κι εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται. Και με αυτή την ανάγκη για ελπίδα και αισιοδοξία να γυρίσει όλο αυτό» είπε η παρουσιάστρια, ιδιαίτερα συγκινημένη.

 

Το τέλος της παρουσίας του Κρατερού Κατσούλη στη Φωλιά των Κού Κου “γράφτηκε” με έναν… ξέφρενο χορό.

Media Τελευταίες ειδήσεις