Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το MasterChef κάνει πρεμιέρα σε μέρα έκπληξη – Τι αλλάζει στο παιχνίδι

Το MasterChef κάνει πρεμιέρα σε μέρα έκπληξη – Τι αλλάζει στο παιχνίδι

MASTERCHEF – ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Το MasterChef 5 έρχεται σε μέρα… έκπληξη, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, όπως το ξέραμε. Τι αλλάζει στις ατομικές οντισιόν και πότε κάνει πρεμιέρα.

MASTERCHEF – πρεμιερα: Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το Survivor, αυτό τελικά δεν συνέβη, αν και το μοντάζ είχε ήδη ξεκινήσει.

Το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει στους δέκτες μας το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, με τα επεισόδια να είναι πλέον λιγότερα και τις διαδικασίες στις οντισιόν να επισπεύδονται.

Συγκεκριμένα, για να κερδηθεί χρόνος, οι παίκτες που εξασφαλίζουν τρία «ναι» από τους κριτές θα περνούν απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Η Φωλιά των Κου – Κου» στην 5η σεζόν του MasterChef δε θα υπάρξουν ατομικές οντισιόν. Οι παίκτες θα μπαίνουν σε τετράδες απέναντι από τους κριτές και έτσι θα δούμε ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση, ενώ δεν θα υπάρχουν οι ομάδες των κριτών, ούτε οι κονκάρδες.

Επιπλέον, λόγω κοροναϊού σταματούν οι εξωτερικές αποστολές, με αποτέλεσμα το παιχνίδι φέτος να επικεντρώνεται στο ριάλιτι κομμάτι.

Το τρέιλερ του Masterchef

Στον αέρα βρίσκεται ήδη το τρέιλερ για τον νέο κύκλο του MasterChef και μας προετοίμασε για μεγάλες ανατροπές. Σε ένα καλογυρισμένο σκηνικό τέσσερις κουκουλοφόροι απαγάγουν και δένουν τους τρεις κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λενωίδα Κουτσόπουλο. Αυτοί με την σειρά τους δεμένοι αναρωτιούναι ποιοι κρύβονται πίσω από τις κουκούλες κι αν είναι δοκιμασία γευσιγνωσίας, όταν τοποθετείται μπροστά τους μία τηλεόραση μα δηλώσεις του Σωτήρη Κοντιζά από τον τελευταίο κύκλο του μαγειρικού ριάλιτι.

Η αποκάλυψη έρχεται αμέσως αφού οι κουκουλοφόροι δεν είναι άλλοι από τους νικητές των τεσσάρων κύκλων του σόου, που μαλώνουν για το ποια σεζόν ήταν η καλύτερη. Τελικά εγκαταλείπουν τους τρεις κριτές και φεύγουν με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει: Ξεχάστε ότι ξέρετε, στο MasterChef 5 δεν θα είναι τίποτα το ίδιο.

Media Τελευταίες ειδήσεις