Site icon NewsIT

Το καινούργιο συμβόλαιο της Μελέτη και η κόντρα με τη Μενεγάκη

16.12.2011 | 11:40
Το καινούργιο συμβόλαιο της Μελέτη και η κόντρα με τη Μενεγάκη

Πριν από λίγο καιρό και ενώ οι φήμες που ήθελαν αλλαγές στην «Πρωινή μελέτη» είχαν φουντώσει, σας είχαμε ενημερώσει για τα σχέδια των υπευθύνων του STAR να ανανεώσουν το συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη πριν αυτό λήξει.

Αν και το συμβόλαιο που είχε με το κανάλι της Κηφισιάς έληγε τον Ιούνιο του 2012, της ζητήθηκε να υπογράψει από τώρα καινούργιο συμβόλαιο διάρκειας 2+2 χρόνων. Όπως και έγινε, κάτι που επιβεβαιώνεται από το επίσημο δελτίο Τύπου του STAR που αναφέρει ότι:
«Η Ελεονώρα Μελέτη, χαμογελαστή και χαρούμενη, δέχεται συγχαρητήρια φίλων και συναδέλφων για την ανανέωση του συμβολαίου της με το Star.

Το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια 2 + 2, δηλαδή μέχρι τον Αύγουστο του 2014 + 2 χρόνια. Η συμφωνία είναι να παρουσιάζει μια καθημερινή εκπομπή (Δευτέρα έως Παρασκευή) και 4 κεντρικά δελτία ειδήσεων, δηλαδή 2 Σαββατοκύριακα το μήνα».
Αυτό όμως, που δεν διευκρινίζει το δελτίο Τύπου είναι αν η Ελεονώρα Μελέτη θα συνεχίσει την παρουσίαση καθημερινής πρωινής εκπομπής. Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο…!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι στο STAR ήθελαν από τώρα να μετακομίσουν την «Πρωινή μελέτη» ώστε να μεταδίδεται μεσημέρι απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Τελικά όμως, αποφασίστηκε ότι για φέτος η εκπομπή θα παραμείνει ως έχει στην πρωινή ζώνη. Την επόμενη σεζόν όμως, η Ελεονώρα θα ξεκινήσει τη «Μεσημεριανή μελέτη» ακριβώς απέναντι από την «Ελένη» της Μενεγάκη. Και σίγουρα η κόντρα τους στην κούρσα της τηλεθέασης θα έχει πολύ ενδιαφέρον αφού οι δύο παρουσιάστριες θα αντιμετωπίσουν ξανά η μία την άλλη, όπως πριν από χρόνια στην πρωινή ζώνη.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version