Site icon NewsIT
00:42 Πέμπτη 4 Ιουνίου 2026

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – επόμενο επεισόδιο: Η Ιουλία επιλέγει να σταθεί δίπλα στον Φωκά

Η Ασπασία φτάνει στο νοσοκομείο και έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματική εικόνα της κατάστασης της Στέλλας

Εξελίξεις έρχονται στο επόμενο επεισόδιο της γνωστής σειράς του Alpha, το «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» που θα προβληθεί την Παρασκευή 05.06.2026 στις 23:00.

Η Μελισσάνθη ξεκινά τη μέρα της μέσα σε μια ήρεμη οικογενειακή στιγμή, όμως ένα απρόοπτο με τον Γεράσιμο ξυπνά σκέψεις που την κάνουν να σταθεί πιο προσεκτικά απέναντι στον ρόλο της ως μητέρα. Η Ιουλία επιλέγει να σταθεί δίπλα στον Φωκά σε μια δύσκολη στιγμή, δείχνοντας πως δεν σκοπεύει να απομακρυνθεί, ακόμη κι όταν οι πιέσεις και οι ευθύνες γύρω τους γίνονται πιο έντονες. Πάμε να δούμε όλα όσα θα γίνουν στο νέο επεισόδιο της γνωστής σειράς του Alpha, Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι.

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 23:00

Επεισόδιο 64: Η Μελισσάνθη ξεκινά τη μέρα της μέσα σε μια ήρεμη οικογενειακή στιγμή, όμως ένα απρόοπτο με τον Γεράσιμο ξυπνά σκέψεις που την κάνουν να σταθεί πιο προσεκτικά απέναντι στον ρόλο της ως μητέρα. Η Ιουλία επιλέγει να σταθεί δίπλα στον Φωκά σε μια δύσκολη στιγμή, δείχνοντας πως δεν σκοπεύει να απομακρυνθεί, ακόμη κι όταν οι πιέσεις και οι ευθύνες γύρω τους γίνονται πιο έντονες. Η Ασπασία φτάνει στο νοσοκομείο και έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματική εικόνα της κατάστασης της Στέλλας, προσπαθώντας να διαχειριστεί την αγωνία και την απόσταση που τη βαραίνει.

Η Πολυξένη συνεχίζει τις πρόβες στο θέατρο με ένταση, όμως τα σχόλια και οι αντιδράσεις γύρω της δείχνουν πως οι επιλογές της αρχίζουν να τραβούν την προσοχή περισσότερο απ’ όσο θα ήθελε. Η Μαγδαληνή, μέσα από μια ήσυχη συνάντηση στο σπίτι της, κάνει χώρο για κάτι καινούργιο στη ζωή της, αφήνοντας τον εαυτό της να σκεφτεί ξανά όσα είχε παραμερίσει.

Συντελεστές

Απόδοση Σεναρίου: Παναγιώτης Ιωσηφέλης

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Έβελυν Ασουάντ, Ασημένια Βουλιώτη, Στεφανία Γουλιώτη Παύλος Ευαγγελόπουλος, Θάνος Λέκκας, Ιωάννα Μαυρέα, Νάνσυ Μπούκλη, Ευγενία Ξυγκόρου, Αναστασία Παντούση, Αλέξανδρος Σταύρου, Γιάννης Στεφόπουλος, Μιχάλης Τιτόπουλος, Μαριάννα Τουμασάτου, Δημήτρης Τσίκλης, Βασίλης Χαλακατεβάκης

Στο ρόλο της Ευανθίας η Μαρία Τζομπανάκη

Στο ρόλο της Θοδώρας η Πέγκυ Τρικαλιώτη

Στο ρόλο του Γεράσιμου ο Γιώργος Χρυσοστόμου

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Διώνη Άβρα, Ειρήνη Βαλατσού, Μελίνα Βαμβακά, Γιάννης Βασιλώττος, Νικος Βατικιώτης, Μαρία Γερογιάννη, Αντώνης Γιαννακός, Θάλεια Γιαννίκου, Αργύρης Γκαγκάνης, Θέμις Γκέκου, Κωνσταντίνος Καίκης, Κωνσταντίνος Κοράκης, Κώστας Κορωναίος, Έλενα Μεγγρέλη, Αντιγόνη Μυλωνοπούλου, Βίβιαν Πανουτσοπούλου, Νίκος Παντελίδης, Ιωάννα Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Σωκράτης Πατσίκας, Ευρυδίκη Ποσταντζή, Δήμητρα Στογιάννη, Δήμητρα Σύρου, Γιώργος Τζαβάρας, Σόλων Τσούνης, Μυρτώ Φαραζή, Βαλέρια Χότζα, Αποστόλης Ψυχράμης.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version