Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρέχουν για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ

Η επιτροπή έχει κλείσει, όπως γράψαμε στο Newsit

Ενώ το καίριο πρόβλημα του ΑΝΤ1 αυτές τις μέρες είναι το να αντιμετωπίσουν όσο πιο… αναίμακτα γίνεται τα όσα συμβαίνουν στο «X Factor», οι υπεύθυνοι της ίδιας εταιρείας παραγωγής (Ena Productions) προσπαθούν να οργανώσουν και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που θα πρέπει να αρχίσει την προβολή του το Μάρτιο.

Το ερώτημα είναι αν θα βάλουν και τέταρτη καρέκλα στην κριτική επιτροπή. Όπως πρώτα αποκάλυψε το Newsit σε προηγούμενο άρθρο του, η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τους Ηλία Ψινάκη, Βαγγέλη Περρή και Ευγενία Μανωλίδου. 

Και παρά τα όσα λέγονται και ακούγονται είναι σίγουρο ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι τα τρία αυτά πρόσωπα. Τα οποία, παρά τα όσα λέγονται, έχουν ήδη υπογράψει. Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι το αν θα προστεθεί και τέταρτη καρέκλα για να κάτσει το μέχρι πρότινος μέλος της επιτροπής, Ματθίλδη Μαγγίρα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι επαφές και συζητήσεις θα γίνουν την επόμενη βδομάδα, όπου θα διευκρινιστεί το τι θα γίνει. Και να είστε σίγουροι, ότι το Newsit θα σας πληροφορήσει για ακόμα μία φορά, άμεσα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε