Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βαγγέλης Ζάπας: Πέσαμε από τη σκηνή, δυόμιση μέτρα ύψος και ακόμα θυμάμαι το σοκ

Βαγγέλης Ζάπας: Πέσαμε από τη σκηνή, δυόμιση μέτρα ύψος και ακόμα θυμάμαι το σοκ

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Βαγγέλης Ζάπας στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Με αφορμή την καθημερινή σειρά του Alpha, “Παράδεισος των κυριών” παραχώρησε ο νεαρός ηθοποιός Βαγγέλης Ζάπας συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” όπου μίλησε για τα πρώτα του βήματα αλλά και την πλέον απρόσμενη στιγμή που κλήθηκε να διαχειριστεί στη σκηνή.

“Το πιο δύσκολο πράγμα που έχει να διαχειριστεί κανείς μπαίνοντας στο επάγγελμα του ηθοποιού είναι ο εαυτός του. Είναι πάρα πολύ δύσκολο σε μια επιτυχία να μην αρχίσουν τα βεγγαλικά και αυτό να αρχίσει να σε αλλοιώνει σαν άνθρωπο.

Αυτό που λέμε κοινώς να καβαλήσεις το καλάμι και το έχω δει να συμβαίνει γύρω μου τόσο με ανθρώπους που ξεκινήσαμε μαζί όσο και με λίγο παλαιότερους ή λίγο πιο νέους. Με στεναχωρεί γιατί συμβαίνει και σε πολύ ταλαντούχους ανθρώπους” παραδέχθηκε, αρχικά, ο Βαγγέλης Ζάπας.

“Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα γιατί σου λέει, “νέος ηθοποιός είσαι, τι θες τώρα; Να πληρωθείς;”. Ας πούμε εγώ έχω δουλέψει σε περίπτερο, έχω δουλέψει σε σούπερ μάρκετ που πήγαινα και έφτιαχνα αυτές τις τιράντες με τις προσφορές, έχω δουλέψει ταξιθέτης σε σινεμά και φροντιστής σε θέατρο.

Έχω κάνει διάφορες δουλειές για τον βιοπορισμό μου. Βεβαίως μου έχουν πει να εργαστώ και χωρίς καθόλου αμοιβή στο ξεκίνημα μου, κάτι που όμως δεν το δέχθηκα”.

“Παίζαμε μια παράσταση με την οποία ταξιδέψαμε στα Γιάννενα. Εκεί η σκηνή είναι ιταλικά, δηλαδή δύο με δυόμιση μέτρα ύψος. Κάποια στιγμή αγκάλιαζα μια συνάδελφο και της έλεγα “πάμε να φύγουμε” όπου, έτσι όπως πηγαίναμε, έσβηνε το φως.

Δεν είχαμε υπολογίσει σωστά τα βήματα και βρεθήκαμε εκτός σκηνής. Πέσαμε από τη σκηνή και ακόμα και τώρα που το λέω θυμάμαι το σοκ.

Πέσαμε όρθιοι, προσγειωθήκαμε με τα πόδια, δεν χτυπήσαμε γιατί κρατηθήκαμε γερά ο ένας από τον άλλον” πρόσθεσε, επίσης, ο νεαρός ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις