Site icon NewsIT

VIDEO: Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει για το «Dancing»

09.10.2012 | 18:24
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρόκειται για μία από τις πιο σπουδαίες και αγαπητές ηθοποιούς. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που σε όποια σειρά κι αν έχει πρωταγωνιστήσει, σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Πριν από λίγους μήνες, πρώτα από το Newsit, σας είχαμε ενημερώσει ότι έγινε πρόταση στην Κάτια Δανδουλάκη να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars». Ωστόσο, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, αποφάσισαν την αναβολή του talent show για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.

Όπως λοιπόν έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έχουν ξεκινήσει ήδη να εργάζονται με σκοπό το talent show να κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου. Τελευταία όμως, υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που θέλουν την Κάτια Δανδουλάκη να μην συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars». Η απάντηση σε όλα αυτά λοιπόν, έρχεται από την ίδια τη σπουδαία ηθοποιό. Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα την προηγούμενη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο η παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 Κύπρου, όπου μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και η Κάτια Δανδουλάκη, αφού πρωταγωνιστεί στη σειρά «Βαλς με δώδεκα θεούς» που είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά και πρόκειται να προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως μπορείτε λοιπόν να δείτε και στο βίντεο, η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρει δύο φορές ότι θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars». Την πρώτη σε συνέντευξη για το δελτίο του ΑΝΤ1 Κύπρου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:
«Έχω λοιπόν και το «Dancing» φέτος που και κείνο το κάνω με την ψυχή στο στόμα, γιατί όλα γίνονται με την ψυχή στο στόμα. Γιατί πρέπει να φεύγω από το θέατρο, να το προλαβαίνω ίσα ίσα την ώρα που αρχίζει. Αλλά ήταν τέτοια η χαρά μου, όταν το κουβεντιάσαμε, μου πρωτο έκανε την πρόταση ο Γιάννης ο Λάτσιος και ήθελα τόσο πολύ να κάνω κάτι που μου έκανε χαρά να το βλέπω. Γιατί δεν υπάρχουν οι ίντριγκες, αυτές που γίνονται μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής. Είναι όλα αθώα, είναι χαρά Θεού και είναι πάρα πολύ ευχάριστο να περνά κανείς την ώρα του, βλέποντάς το. Εγώ είμαι fan όλων των ειδών της τηλεόρασης».

Ωστόσο, η Κάτια Δανδουλάκη, μιλώντας στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 Κύπρου, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο talent show, τονίζοντας:
«Λοιπόν τώρα, με αυτή την ευκαιρία, που γίνονται τόσα ωραία πράγματα στην Κύπρο και που εμείς, δειλά δειλά, συνεχίζουμε ορισμένες παραγωγές, γιατί θα παίζω και στον Αντ1 της Ελλάδας, με τον κύριο Γιάννη Λάτσιο στο «Dancing», οπότε ξανασυνδέουμε τις οικογένειες. Έρχομαι στην Κύπρο αυτή τη φορά λοιπόν με απόλυτα θετική ενέργεια και μεγάλη αισιοδοξία γιατί πιστεύω ότι αυτή η λαχτάρα της συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στους δύο ΑΝΤ1 και στην Κύπρο και στην Ελλάδα, με την ορμή που έχει η Κύπρος αυτή τη φορά πολύ μεγαλύτερη από ότι έχει η Ελλάδα, μπορεί να φέρει ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα».

Και για του λόγου μας το αληθές, ιδού και το βίντεο στο οποίο η Κάτια Δανδουλάκη επιβεβαιώνει ότι θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars».

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε μέχρι το Νοέμβριο, για να απολαύσουμε την Κάτια Δανδουλάκη και σε αυτό τον καινούργιο της ρόλο, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars». Κι είναι σίγουρο ότι και μέσα από αυτόν, θα κερδίσει, όπως πάντα, πολύ καλές κριτικές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version