Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χριστίνα Ορφανίδου: Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση

Χριστίνα Ορφανίδου: Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση

«Η κοινωνία σε βλέπει σαν μια ανήθικη γυναικά, σαν μια ελευθέρων ηθών», λέει η Χριστίνα Ορφανίδου.

Η Χριστίνα Ορφανίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη. Η πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει από το 2018, όταν ο πρώην σύντροφός της ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές.

«Είναι μια υπόθεση που ξεκίνησε το 2018 και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η δίκη. Δεν θα μπορούσα να δεχτώ εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Είναι κάτι που με έχει στιγματίσει, πρέπει να πάρω κάποια στιγμή ηθική δικαίωση για όλο αυτό που περνάω καθημερινά. Η λέξη στιγματίζω, για αυτό που περνάω, είναι πολύ μικρή.

Ήταν ένα προσωπικό βίντεο, από μια 3χρονη σχέση, που ο πρώην σύντροφος το έβγαλε στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί μετά το χωρισμό μας.

Δεν βγάζεις άκρη, προσπαθώ να δαμάσω αυτό που γίνεται, κάνω αιτήσεις στα site για να κατεβάσω το προσωπικό μου βίντεο», είπε αρχικά η Χριστίνα Ορφανίδου.

Η Χριστίνα Ορφανίδου είπε επίσης: «Έχω έρθει σε οικονομικό αδιέξοδο, ότι χρήματα βγάζω από τη δουλειά μου τα δίνω γι’ αυτή την υπόθεση.

Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το προσωπικό βίντεο, η κοινωνία σε βλέπει σαν μια ανήθικη γυναικά, σαν μια ελευθέρων ηθών και στέλνουν προτάσεις με αμοιβή. Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση».

Media Τελευταίες ειδήσεις