Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Χρήστος Φωτίδης: Γνωστή πρωταγωνίστρια του θεάτρου μου έκανε σεξουαλική νύξη

Χρήστος Φωτίδης: Γνωστή πρωταγωνίστρια του θεάτρου μου έκανε σεξουαλική νύξη

“Αλλά το πλήρωσα. Με απέκλεισαν για μεγάλο διάστημα από δουλειές κι από τα media” δήλωσε ο Χρήστος Φωτίδης.

Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε και το πως τις αντιμετώπισε μίλησε ο Χρήστος Φωτίδης στην εφημερίδα On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου.

Εσύ έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Βεβαίως. Κι όχι μία αλλά τρεις φορές από γνωστούς σκηνοθέτες και πρόσωπο των εκδόσεων. Ήταν τότε που έπαιζα στους «Φρουρούς της Αχαϊας». Γνωστός τηλεοπτικός σκηνοθέτης με κάλεσε για δείπνο. Του λέω «Δείπνο ή ύπνο;» «Γιατί αν είναι για ύπνο, δεν θα δεχτείτε;

Ξέρετε πόσοι περιμένουν έξω στην ουρά;» μου είπε. «Τότε πάρτε από την ουρά, εγώ δεν προσφέρομαι» του απάντησα κι έφυγα. Όμως με απέκλεισε από πολλές δουλειές. Το ίδιο συνέβη αργότερα με γνωστό κινηματογραφικό σκηνοθέτη ου τον έβγαλα σηκωτό από το αυτοκίνητό μου γιατί τόλμησε να σκεφτεί να μου ριχτεί.

Κι επίσης μου συνέβη με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο των εκδόσεων που με καλούσε συνεχώς στο γραφείο του. Ήξερα τι ήθελα για αυτό δεν πήγα ποτέ. Τα έκοβα «μαχαίρι» αυτά. Επίσης και γνωστή πρωταγωνίστρια του θεάτρου μου έκανε σεξουαλική νύξη αλλά της τόνισα ότι δεν τα κάνω αυτά, είμαστε συνεργάτες, είμαι παντρεμένος κι αγαπώ και σέβομαι τη γυναίκα μου.

Αλλά το πλήρωσα. Με απέκλεισαν για μεγάλο διάστημα από δουλειές κι από τα media.

Αλλά ό,τι και να κάνουν αυτά τα πρόσωπα που συμπεριφέρονται έτσι -και βρίσκονται σε όλους τους χώρους όχι μόνο στο θέατρο- πάντα υπάρχει τρόπος να συνεχίσεις σε αυτό που αγαπάς. Θέλει περισσότερο πείσμα, δουλειά κι υπομονή. Αυτό κι έκανα.

Media Τελευταίες ειδήσεις