Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Alcatraz AI: Λαμβάνει 25 εκατ. δολ. σε γύρο χρηματοδότησης για την επιτάχυνση διεθνούς ανάπτυξης

Alcatraz AI: Λαμβάνει 25 εκατ. δολ. σε γύρο χρηματοδότησης για την επιτάχυνση διεθνούς ανάπτυξης

Η Alcatraz AI, ηγέτης στον αυτόνομο έλεγχο πρόσβασης χρησιμοποιώντας τον κορυφαίο έλεγχο ταυτότητας προσώπου 3D και AI για τη δημιουργία ασφαλών χώρων, έχει συγκεντρώσει 25 εκατ. $ σε έναν γύρο χρηματοδότησης σειράς Α.

Η επένδυση υποστηρίζει την πρόοδο και την επέκταση των λύσεων αυτόνομου ελέγχου πρόσβασης της Alcatraz AI  καθώς αυξάνεται η ζήτηση για απρόσκοπτες λύσεις ελέγχου ταυτότητας Cupertino

Η Almaz Capital ηγήθηκε του γύρου χρηματοδότησης με συμμετοχή από την EBRD (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης), την Endeavor Catalyst, την Silverline Capital και την Golden Seeds, αλλά και τη συμμετοχή των υφιστάμενων επενδυτών JCI Ventures (ο εταιρικός βραχίονας της Johnson Controls), Ray Stata, Hardware Club και LDV Partners.

«Στην Alcatraz AI, πιστεύουμε ότι η ασφάλεια και η προστασία είναι η πρώτη αρχή και δεσμευόμαστε να ηγηθούμε μιας νέας εποχής απρόσκοπτων λύσεων ελέγχου πρόσβασης αξιοποιώντας τη μοναδική δύναμη του ανθρώπινου προσώπου για να κάνουμε την πρόσβαση σε χώρους τόσο ασφαλή, γρήγορη και εύκολη όσο το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας», δήλωσε η Tina D’Agostin, CEO της Alcatraz AI.

Ξεκινώντας σήμερα, η Alcatraz έχει διαθέσει έναν γύρο 1 εκατ. ευρώ στην SeedBlink, την επενδυτική πλατφόρμα για ευρωπαϊκές Startups, για ιδιώτες επενδυτές, με tickets που ξεκινούν από 2.500 ευρώ.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις