Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Alpha Αστικά Ακίνητα: Μειώθηκε ο κύκλος εργασιών και τα κέρδη το εξάμηνο

Alpha Αστικά Ακίνητα: Μειώθηκε ο κύκλος εργασιών και τα κέρδη το εξάμηνο

Ελαφρά μειωμένος στα 6 εκατ. ευρώ ήταν ο κύκλος εργασιών της Alpha Αστικά Ακίνητα το πρώτο εξάμηνο 2021, έναντι 6,2 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2020.

Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους σε ενοποιημένη βάση, το εξεταζόμενο διάστημα ανήλθαν σε 0,3 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών ύψους 0,9 εκατ. ευρώ, την ίδια περίοδο το 2020.

Η Alpha Αστικά Ακίνητα, εταιρία του ομίλου Alpha Bank, ιδρύθηκε το 1942. Κύριο αντικείμενό της είναι η διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων ιδιοκτησίας της και τρίτων πελατών, η εκπόνηση εκτιμήσεων, η παροχή τεχνικών συμβουλών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών αξιοποίησης ακινήτων (εταιρειών, ιδιωτών, οργανισμών, ασφαλιστικών ταμείων κ.λπ). Είναι εισηγμένη στο Χ.Α.Α από τον Ιούνιο του 1999. Με το εξειδικευμένο προσωπικό και την μακρόχρονη εμπειρία στις κτηματικές συναλλαγές, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

Όσον αφορά τη δράση της στο εξωτερικό, έχει ιδρύσει θυγατρικές σε χώρες της ΝΑ Ευρώπης όπου έχει παρουσία ο όμιλος της Alpha Bank, με αντικείμενο την εκμετάλλευση ιδιόκτητων ακινήτων και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στις κατά τόπους θυγατρικές της Τράπεζας.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις