Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

American Airlines: Απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη από τις 6 Μαΐου – «Αμερικανικό στοίχημα» στον τουρισμό

American Airlines: Απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη από τις 6 Μαΐου – «Αμερικανικό στοίχημα» στον τουρισμό

Εποχικό καθημερινό δρομολόγιο από Αθήνα προς Νέα Υόρκη ξεκινά στις 6 Μαΐου, η American Airlines, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα υπάρχοντα δρομολόγια από και προς Σικάγο και Φιλαδέλφεια που ξεκίνησαν το φετινό Απρίλιο.

Φέτος, το καλοκαίρι η αμερικανική αεροπορική εταιρεία προσφέρει 80% περισσότερες θέσεις στην Αθήνα σε σχέση με το 2019, χάρη στα μεγαλύτερα αεροσκάφη που διαθέτει ο στόλος της, αλλά και στις περισσότερες πτήσεις, η πληρότητα των οποίων αναμένεται να ξεπεράσει τα προ covid επίπεδα.

Σε ενημέρωση εκπροσώπων του Τύπου ο Rhett Workman, Διευθύνων Σύμβουλος της American για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, αναφέρθηκε στα 15 χρόνια πτήσεων που γιορτάζει η εταιρεία στην Αθήνα και τόνισε πως «είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνεχή διεύρυνση της παρουσίας μας με περισσότερα εποχικά δρομολόγια προς τους κόμβους μας στις Η.Π.Α., συμπεριλαμβανομένων των πτήσεών μας προς τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και τη Φιλαδέλφεια».

Όσον αφορά τα αεροσκάφη, τα δρομολόγια για Αθήνα θα στελεχωθούν με Boeing 777-200, 787-8 and 787-9 και θα προσφέρουν σύγχρονη κι αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία, με θέσεις Business Class και Premium Economy, καθώς και υπερσύγχρονες καμπίνες, live TV streaming, Wi-Fi υψηλής ταχύτητας και εκατοντάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές on-demand σε κάθε κάθισμα.

Στις προοπτικές που έχει ο αμερικανικός τουρισμός αναφέρθηκε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών λέγοντας ότι «Η αγορά των Η.Π.Α. αποτελεί παραδοσιακά τη σημαντικότερη και πλέον δημοφιλή αγορά για την Αθήνα, η οποία επέδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα κατά την περίοδο της πανδημίας, χάρη και στη δραστήρια και πολυπληθή ελληνοαμερικανική κοινότητα».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις