Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Costa Navarino: Ξεκινά δυναμικά τη σεζόν – Ημερομηνίες, καινοτομίες και νέες παροχές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μεσσηνίας

Costa Navarino: Ξεκινά δυναμικά τη σεζόν – Ημερομηνίες, καινοτομίες και νέες παροχές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μεσσηνίας

Με τις καλύτερες προοπτικές ανοίγει η σεζόν για το Costa Navarino, καθώς το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του στις 19 Φεβρουαρίου για να υποδεχθεί επισκέπτες για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Όπως επισημαίνουν από τον όμιλο, το 2023 θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την Costa Navarino με περισσότερες επιλογές από ποτέ, που εμπλουτίζουν την εμπειρία των επισκεπτών, αλλά και των ιδιοκτητών κατοικιών.

Καθοριστική για την προσέλκυση τουριστών είναι η αεροπορική σύνδεση. Οι νέες πτήσεις της Olympic Air ξεκινούν στις 19 Μαΐου και προσφέρουν ακόμη πιο γρήγορη κι εύκολη πρόσβαση στην Costa Navarino, δίνοντας τη δυνατότητα για πολλαπλές συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω του δικτύου της Aegean Airlines και της Star Alliance.

Επιπλέον νέες εβδομαδιαίες πτήσεις της Aegean Airlines από τις 15 Μαΐου θα συνδέουν την Καλαμάτα με το Τελ Αβίβ, καθώς επίσης εβδομαδιαίες πτήσεις της Volotea από την Νάντη θα ξεκινήσουν από τις 30 Μαΐου.

Ο Φεβρουάριος  

Η φετινή σεζόν ξεκινά με το άνοιγμα του ξενοδοχείου The Westin Resort Costa Navarino στις 19 Φεβρουαρίου. Το δημοφιλές ξενοδοχειακό συγκρότημα δίνει την ευκαιρία για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναψυχής κι απόδρασης στη Μεσσηνιακή φύση, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με δραστηριότητες εμπνευσμένες από τα έθιμα και στις παραδόσεις της περιοχής.

Η λειτουργία των τεσσάρων γηπέδων γκολφ ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ από τον Μάρτιο, το Mouratoglou Tennis Center θα καλωσορίσει παίκτες όλων των επιπέδων, σε 16 σύγχρονα γήπεδα.

W Costa Navarino

Αλλά και το W Costa Navarino που έκανε το ντεμπούτο του μέσα στο 2022, θα ανοίξει στις 5 Απριλίου, παρουσιάζοντας νέες σουίτες και βίλες 2 & 3 υπνοδωματίων αντίστοιχα, με ιδιωτικές πισίνες, καθώς και ένα νέο χώρο εκδηλώσεων.

Στις 13 Απριλίου ξεκινά τη λειτουργία του και το πολυτελές The Romanos, a Luxury Collection Resort. Σε ένα περιβάλλον αυθεντικής πολυτέλειας, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μία από τις βίλες και σουίτες της συλλογής Ionian Exclusive, απολαμβάνοντας εξατομικευμένες εμπειρίες, απόλυτη ιδιωτικότητα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Navarino Agora

Η άφιξη της Navarino Agora -που θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για όλους τους επισκέπτες της Costa Navarino αλλά και Μεσσηνίας- καθώς και του νέου Watersports Hub -με πλήθος θαλάσσιων αθλημάτων- τον Απρίλιο, συμπληρώνουν τη μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων που προσφέρει ο προορισμός.

Η Navarino Agora που βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές Navarino Waterfront και Navarino Bay, θα ανοίξει τον Απρίλιο. Πρόκειται για μια νέα, σύγχρονη προσέγγιση της υπαίθριας αγοράς που θα ενισχύσει την εμπειρία των επισκεπτών, των ιδιοκτητών κατοικιών αλλά του ευρύτερου κοινού, με επιλεγμένα καταστήματα, χώρους εστίασης και street food, υπαίθριο σινεμά, καθώς και πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα προβάλουν και θα αναδεικνύουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της περιοχής.

Ακόμη, το νέο Watersports Hub στην περιοχή Navarino Waterfront θα υποδέχεται τους φίλους του υδάτινου στοιχείου από τον Απρίλιο, προσφέροντας πλήθος αθλημάτων όπως windsurf, waterski, καγιάκ και SUP, ενώ θα διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τη δυνατότητα μαθημάτων από έμπειρους προπονητές.

Το πρώτο Mandarin Oriental

Το καλοκαίρι, αναμένεται η άφιξη του πρώτου ξενοδοχείου Mandarin Oriental στην Ελλάδα -ένα από τα κορυφαία διεθνώς brand φιλοξενίας- στην περιοχή Navarino Bay.

To πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στην Ελλάδα θα περιλαμβάνει 99 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 48 υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα, μεγάλες βεράντες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, καθώς και πέντε εστιατόρια και μπαρ. Θα διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις spa και γυμναστηρίου έκτασης 1.500 τ.μ., ενώ χαρακτηριστικό στοιχείο του spa θα αποτελεί η πισίνα 25μ. που εκτείνεται σε ανοικτό και κλειστό χώρο.

Ο σχεδιασμός του ακολουθεί τις αρχές αειφόρου ανάπτυξης του προορισμού, με φυτεμένες στέγες που εναρμονίζονται πλήρως με τη φυσική τοπογραφία της περιοχής. Βρίσκεται σε ένα μαγευτικό τοπίο στην περιοχή Navarino Bay, όπου λειτουργεί ήδη το γήπεδο γκολφ 18 οπών The Bay Course, με θέα τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις