Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Deal στα αναψυκτικά: Η SMERC του Νικόλαου Καραμούζη επένδυσε στην ΕΨΑ – Τι δηλώνει η Βίκος κάτοχος του 25%

Deal στα αναψυκτικά: Η SMERC του Νικόλαου Καραμούζη επένδυσε στην ΕΨΑ – Τι δηλώνει η Βίκος κάτοχος του 25%

Στην ιστορική εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ επένδυσε το Επενδυτικό Ταμείο SMERemedium Cap (SMERC), με πρόεδρο τον Νικόλαο Καραμούζη, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για επενδύσεις σε μεσαίου μεγέθους ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης και ανάκαμψης εργασιών.

Όπως ανακοινώνει, ο νέος επενδυτής, πρόθεση μεταξύ άλλων αποτελεί η αναβάθμιση της παραγωγικής δυναμικότητας μέσω επενδυτικού προγράμματος και η ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων με σκοπό την ισχυροποίηση του brand αναψυκτικών ΕΨΑ.

Με αφορμή την είσοδο του νέου επενδυτή, η Ηπειρωτική Βιομηχανία ΒΙΚΟΣ, που κατέχει το 25% στην ΕΨΑ προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

Η οικογένεια Σεπετά καλωσορίζει τη στρατηγική επένδυση του επενδυτικού ταμείου SMERC, στην ΕΨΑ. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια νέα – πιο ελπιδοφόρα μέρα για την ιστορική αυτή εταιρεία, στην ανάπτυξη της οποίας πάντα πιστεύαμε.

Με σταθερή αυτή την πίστη, θα συνεχίσουμε να έχουμε αμείωτο το επενδυτικό μας ενδιαφέρον στην ΕΨΑ, θα διατηρήσουμε τη θέση μας και θα παραμείνουμε στο επενδυτικό σχήμα, προσηλωμένοι στις σταθερές αρχές και αξίες που μας συνοδεύουν διαχρονικά.

Ο κλάδος χρειάζεται βιώσιμες εταιρείες που θα αναπτύσσονται, θα παρέχουν ποιοτικά προϊόντα και θα συμβάλλουν στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις