Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Deal στα ΜΜΕ: Στις Αττικές Εκδόσεις το Harper΄s Bazaar και οι Ιονικές Εκδόσεις – 225.000 ευρώ το τίμημα

Deal στα ΜΜΕ: Στις Αττικές Εκδόσεις το Harper΄s Bazaar και οι Ιονικές Εκδόσεις – 225.000 ευρώ το τίμημα

Τον πλήρη έλεγχο στις «Ιονικές Εκδόσεις» και το «Harper΄s Bazaar» απέκτησε η «Αττικές Εκδόσεις», αναδιατάσσοντας τον χάρτη στα ελληνικά ΜΜΕ. Στα 225.000 ευρώ ανέρχεται το τίμημα της συμφωνίας.

Το 33,5% που κατείχε η Natrona Holdings Ltd στη θυγατρική της εταιρεία Ιονικές Εκδόσεις, εξαγόρασε η Αττικές Εκδόσεις ΑΕ, καταβάλλοντας τίμημα 225 χιλ. ευρώ και αποκτώντας το 100% του μετοχικού της κεφαλαίου. Αντικείμενο δραστηριότητας των Ιονικών Εκδόσεων είναι η έκδοση του περιοδικού Harper’s Bazaar και η λειτουργία και εκμετάλλευση της ιστοσελίδας www.harpersbazaar.gr

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ανώνυμος Εκδοτική Εταιρεία ανακοινώνει την εξαγορά εκατόν πενήντα τριών χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα (153.430) ονομαστικών μετοχών, ήτοι ποσοστού (33,5%) στην θυγατρική της εταιρεία ΙΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ, που κατείχε ο μέτοχος μειοψηφίας NATRONA HOLDINGS LTD . Μετά την ως άνω εξαγορά, η ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ κατέχει πλέον το 100% της ΙΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ.

Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων Ευρώ (225.000,00 ευρώ) , χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. και δεν υπερβαίνει το τριάντα τοις εκατό (30%) των ιδίων κεφαλαίων της, σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσιευμένη οικονομική κατάσταση.

Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρίας ΙΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ. είναι η έκδοση του περιοδικού Harper’s Bazaar και η λειτουργία και εκμετάλλευση της ιστοσελίδας www.harpersbazaar.gr

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις