Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Edenred: Εισέρχεται στην «ψηφιακή» εποχή με τα Ticket Restaurant® ZERO

Edenred: Εισέρχεται στην «ψηφιακή» εποχή με τα Ticket Restaurant® ZERO

Στην ψηφιοποίηση των λύσεων της επενδύει η Edenred παρουσιάζοντας στην ελληνική αγορά την Ticket Restaurant® ZERO. Είναι η πρώτη άυλη λύση για mobile πληρωμές.

Την ίδια στιγμή σε συμφωνία με την Inform Λύκος η Edenred Greece μεταφέρει την παραγωγή πλαστικών καρτών στην Ελλάδα, για τους καταναλωτές που επιλέγουν να κάνουν τις συναλλαγές τους εντός των καταστημάτων.

Για την παραγωγή καρτών στην Ελλάδα, η οποία μόλις ξεκίνησε από την εισηγμένη στο ελληνικό Χρηματιστήριο Inform Λύκος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Κολοβός, σχολίασε ότι αποτελεί «ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα».

Όσον αφορά την απόφαση της Edenred Hellas να προχωρήσει από το 2ο τρίμηνο 2022, στη μετάβαση του συνόλου του χαρτοφυλακίου της σε κάρτες από ανακυκλωμένο πλαστικό, ο κ. Κολοβός τόνισε ότι γίνεται έτσι, η πρώτη εταιρεία που παρουσιάζει μία 100% ψηφιακή λύση στην ελληνική αγορά και η 5η χώρα, ανάμεσα στις συνολικά 46 του ομίλου, που παρέχει μία 100% digital εμπειρία πληρωμών με αφετηρία την πρωτοποριακή άυλη κάρτα Ticket Restaurant® ZERO.

Edenred: 0% χαρτί και 0% πλαστικό

«Για εμάς στην Edenred Greece, η εξέλιξη, η πρόοδος και η θετική αλλαγή ήταν και είναι πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας της. Έτσι, η νέα Ticket Restaurant® ZERO είναι ένα μεγάλο, αποφασιστικό και καινοτόμο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα βήμα που εναρμονίζεται πλήρως με την φιλοσοφία μας για την υποστήριξη της ανάπτυξης των πελατών μας. Κοιτάζοντας πάντα μακριά και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής, παρουσιάζουμε στην Ελλάδα μία απόλυτα ψηφιακή εμπειρία που δημιουργεί αξία για τους συνεργάτες μας, με 0% χαρτί και 0% πλαστικό. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών μας, αλλά και στην εμπειρία του χρήστη, με την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της στρατηγικής μας. Αυτός είναι ο δρόμος για να δηλώνουμε υπερήφανα ο καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο», δήλωσε, σχετικά με την νέα στρατηγική της εταιρείας.

Η Edenred συνεργάζεται σήμερα με περισσότερες από 6.000 εταιρείες και πάνω από 10.000 καταστήματα στην ελληνική αγορά, εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερους από 300.000 εργαζομένους, μέσα από το μεγαλύτερο συνεργαζόμενο δίκτυο του κλάδου. Η αξία διατακτικών της Edenred στην ελληνική αγορά, μόνο από τα Ticket Restaurant, ανέρχεται στα 200 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί, ότι με τη νέα Ticket Restaurant® ZERO, οι πελάτες θα έχουν πλέον την δυνατότητα επιλογής μεταξύ πλαστικής ή άυλης κάρτας για πραγματοποιούν in-store αλλά και online τις συναλλαγές τους.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις