Site icon NewsIT

Emirates: Στις 100 εταιρείες με την καλύτερη φήμη στον κόσμο σύμφωνα με το δείκτη «2022 Global RepTrak® 100»

28.04.2022 | 17:01
Emirates: Στις 100 εταιρείες με την καλύτερη φήμη στον κόσμο σύμφωνα με το δείκτη «2022 Global RepTrak® 100»

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία, βρίσκεται ανάμεσα στις 100 εταιρείες με την καλύτερη φήμη στον κόσμο, σύμφωνα με την κατάταξη του «Global RepTrak® 100» για το 2022. Η βραβευμένη αεροπορική με έδρα το Ντουμπάι αποτελεί τη μόνη εταιρεία από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική που βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα, λαμβάνοντας βαθμολογία 72,7 στη μέτρηση της εταιρικής φήμης.

Η κατάταξη στη λίστα του δείκτη «Global RepTrak® 100» αποτελεί ύψιστη αναγνώριση της εταιρικής φήμης για κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο. Ο συγκεκριμένος δείκτης αποτυπώνει πώς αισθάνονται, σκέφτονται και ενεργούν οι άνθρωποι απέναντι στις εταιρείες. Για περισσότερα από δέκα χρόνια, η RepTrak Company™ αναδεικνύει τις 100 εταιρείες με την καλύτερη φήμη για να επιβραβεύσει τις κορυφαίες παγκοσμίως σε επίπεδο εταιρικής φήμης. Έτσι, και η Emirates αποδεικνύεται μια από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου.

Άλλωστε, η πλατφόρμα RepTrak, αποτελεί τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων μέτρησης εταιρικής φήμης στον κόσμο και συλλέγει δεδομένα για περισσότερα από 20 χρόνια ενώ συγκρίνει εταιρείες που ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα από διαδικτυακές έρευνες, αναλύει ένα μεγάλο εύρος δεδομένων που αφορούν τόσο την αντίληψη όσο και τα συναισθήματα του κοινού για την κάθε εταιρεία. Οι βαθμολογίες που λαμβάνουν οι εταιρείες αντιπροσωπεύουν αυτό που σκέφτονται και αισθάνονται τα ενδιαφερόμενα μέρη για την εμπορική τους επωνυμία.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version