Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Epsilon Net: Στρατηγική συνεργασία με Skroutz – Οι λύσεις που προσφέρουν

Epsilon Net: Στρατηγική συνεργασία με Skroutz – Οι λύσεις που προσφέρουν

O Όμιλος Epsilon Net, καταλύτης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, μαζί με το skroutz.gr, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στη χώρα μας, ανακοινώνουν την στρατηγική τους συνεργασία.

Η σύμπραξη ξεκινά με το integration των λύσεων Epsilon Smart, τη ν.1 web λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης, καθώς και με το Pylon ERP, την απόλυτη ERP λύση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, με την πλατφόρμα skroutz.gr, προσφέροντας την πλέον ενδεδειγμένη λύση πώλησης μέσα από μία εφαρμογή.

Οι skroutz-ready λύσεις, Epsilon Smart & Pylon, οδηγούν σε αποτελέσματα που διευκολύνουν άμεσα τη λειτουργία των επιχειρήσεων.  Απώτερος στόχος είναι η εξαιρετική εμπειρία χρήσης που προσφέρει το σύγχρονο και ενιαίο περιβάλλον των εφαρμογών, η μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους, εφόσον δεν είναι πλέον απαραίτητοι οι ενδιάμεσοι διακομιστές. Επιπλέον αποφεύγονται οι χρονοβόρες διαδικασίες εκτέλεσης των παραγγελιών, με πλήρη ασφάλεια των δεδομένων τους ώστε να εξασφαλίζεται η απόλυτη συμβατότητα με τις προδιαγραφές της πλατφόρμας myDATA της ΑΑΔΕ.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις