Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Everty: Αγόρασε το 5στερο Elounda Gulf Villas – Σε εξέλιξη το πλάνο των 100 εκατ. ευρώ για Ελλάδα

Everty: Αγόρασε το 5στερο Elounda Gulf Villas – Σε εξέλιξη το πλάνο των 100 εκατ. ευρώ για Ελλάδα

Το βραβευμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα και μέλος της διεθνούς συλλογής των Small Luxury Hotels of the World, Elounda Gulf Villas απέκτησε η Everty, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ στην ελληνική αγορά ακινήτων.

Πρόκειται για την τρίτη επενδυτική κίνηση της Everty στην ελληνική φιλοξενία μετά την ανάπτυξη των Petrothalassa Villas στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου και την εξαγορά του βραβευμένου ξενοδοχείου Iconic Santorini στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Everty: Οι προδιαγραφές

Το πολυτελές 5στερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Κρήτης, αποτελείται από 18 πολυτελείς ιδιωτικές βίλες and 15 υπέροχες σουίτες. Όπως δήλωσε ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty Greece «Η εξαιρετική τοποθεσία και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Elounda Gulf Villas το καθιστούν μια αξιοσημείωτη επενδυτική ευκαιρία.

Στόχος της Everty είναι να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις και υποδομές του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος και να συνεχίσει να προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλες υπηρεσίες και εμπειρίες».

Σχετικά με την Everty Greece, να σημειωθεί ότι αποτελεί τον επενδυτικό βραχίονα στο real Estate του αμερικανικού επενδυτικού ομίλου YNV Group, στην Ελλάδα. Ο όμιλος διαχειρίζεται πέντε εταιρείες σε τρεις κλάδους: τεχνολογία, εκπαίδευση και ακίνητα. Το χαρτοφυλάκιο του αποτελείται τόσο από τουριστικά, όσο και από εμπορικά, και βιομηχανικά κτίρια.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις