Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Freenow: Ανάπτυξη 25% για την εφαρμογή εύρεσης ταξί το 2022 – Τι δηλώνει η γενική διευθύντρια Α. Τοπαλίδου

Freenow: Ανάπτυξη 25% για την εφαρμογή εύρεσης ταξί το 2022 – Τι δηλώνει η γενική διευθύντρια Α. Τοπαλίδου

Η Beat έγινε FREENOW και συνεχίζει να κινείται ανοδικά, καθώς το 2022 η εφαρμογή εύρεσης ταξί κατέγραψε ανάπτυξη που άγγιξε το 25% σε σχέση με το 2021 και 48% σε σχέση με το 2019 στην ελληνική αγορά.

Η ανοδική τάση για την εφαρμογή εύρεσης ταξί των Ελλήνων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνεχίστηκε και τον Ιανουάριο του 2023, με τη FREENOW να καταγράφει 28% αύξηση των εσόδων της σε σχέση με τον ίδιο μήνα το 2022.

Για τα νεότερα σχέδια της FREENOW, η γενική διευθύντρια Άσπα Τοπαλίδου δήλωσε ότι: «Το 2023 αλλάζουμε το τοπίο της μετακίνησης στην Ελλάδα με περισσότερες συνεργασίες και νέες τεχνολογικές καινοτομίες, που θα συμβάλλουν καθοριστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των επιβατών και των συνεργατών οδηγών μας».

Η πορεία στην Ελλάδα

Αθροιστικά, κατά την ενδέκατη χρονιά λειτουργίας της εφαρμογής, οι συνεργαζόμενοι οδηγοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διένυσαν συνολικά 62,149,252 km για διαδρομές μέσα από την πλατφόρμα, μια απόσταση λίγο μεγαλύτερη από 1590 φορές το γύρο της Γης.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα έσοδα των οδηγών που συνεργάζονται με την εφαρμογή αυξήθηκαν κατά 30% σε σχέση με το 2021 ανά διαδρομή, ενώ με την εισαγωγή στη νέα πλατφόρμα της FREENOW το 95% των αιτημάτων για διαδρομή με ταξί εξυπηρετούνται άμεσα χωρίς καμία καθυστέρηση, γεγονός που έχει οδηγήσει σήμερα στο υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών ιστορικά για την εφαρμογή.

Συνολικά, 7,000 οδηγοί μεταφέρθηκαν στην πλατφόρμα της FREENOW, αριθμός που αντιστοιχεί σε όλους τους ενεργούς οδηγούς της Beat τους τελευταίους 12 μήνες λειτουργίας της, ενώ οι νέες εγγραφές οδηγών απευθείας στην εφαρμογή της FREENOW ξεπέρασαν τις 500 σε μόλις τέσσερις μήνες.

Στο τέλος του 2022, ο μέσος όρος βαθμολογίας των οδηγών που συνεργάζονται με την εφαρμογή βρίσκεται στο 4.84/5, ενώ σχεδόν ένας στους δύο επιβάτες επέλεξαν την ηλεκτρονική πληρωμή για τις διαδρομές τους.

Tέλος να σημειωθεί, ότι το 2022 αποτέλεσε έτος σταθμό για την κοινωνική προσφορά της FREENOW, στηρίζοντας τον ουκρανικό λαό. Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στο ταλέντο των Ελλήνων, αυξάνοντας των αριθμό των εργαζομένων στην Ελλάδα.

 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις