Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Gerobo: Ο επαγγελματικός καθαρισμός εξελίσσεται – Ποιες είναι οι νέες ρομποτικές λύσεις

Gerobo: Ο επαγγελματικός καθαρισμός εξελίσσεται – Ποιες είναι οι νέες ρομποτικές λύσεις

Τα «έξυπνα» ρομπότ είναι το μέλλον του επαγγελματικού καθαρισμού, καθώς, όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις, τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων, με τη χρήση της τεχνολογίας βελτιώνονται. 

Σ’ αυτό το πλαίσιο η πάροχος ρομποτικών λύσεων αυτοματισμού Gerobo International, με ιδρυτή το Γεράσιμο Γερολυμάτο, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα πιο σύγχρονα συνεργατικά ρομπότ καθαρισμού της εταιρείας Gausium, στην έκθεση  CleanExpo 2023, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως 12 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Αναφερόμενος στις προοπτικές της ρομποτικής στον τομέα καθαρισμού, ο κ. Γερολυμάτος, έχει εκφράσει δημοσίως την ανάγκη όχι μόνο να δοθούν περισσότερα κίνητρα στη χώρα μας, αλλά και να ενισχυθεί η διδασκαλία στην εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε από τις μικρές κιόλας ηλικίες να αναπτυχθούν ψηφιακές δεξιότητες, που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της χώρας μας στον εν λόγω τομέα.

Οι σύγχρονες λύσεις

Από την πλευρά της η Gerobo, ως Official Distributor Partner της Gausium, πρωτοπόρου και ηγέτη κατασκευαστή βιομηχανικών ρομπότ στον κόσμο θα παρουσιάσει στην ερχόμενη έκθεση Clean Expo, το Gausium 75 και Gausium 50. Πρόκειται για τα πιο εξελιγμένα ρομπότ παγκοσμίως με τεχνολογίες αυτόνομης πλοήγησης που βασίζονται σε multi –  modal SLAM, deep learning και artificial intelligence ενώ εγγυώνται μακροχρόνια, ισχυρή τοπική εφαρμογή και ασφαλή λειτουργία σε πολύπλοκα, μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα, έχοντας αποσπάσει διεθνής διακρίσεις και βραβεία.

Τα νέα ρομποτικά συστήματα καθαρισμού απευθύνονται σε επαγγελματίες από τους κλάδους της Βιομηχανίας, των Logistics, των Ξενοδοχείων, των Νοσοκομείων, της Horeca και λοιπών εταιρικών υποδομών.

Σχετικά με την CleanExpo, αποτελεί εξειδικευμένη έκθεση για τον επαγγελματικό καθαρισμό. Με ολιστική προσέγγιση και διεθνή προσανατολισμό η έκθεση θα παρουσιάσει εξοπλισμό, προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνολογίες για επαγγελματικό καθαρισμό, απολύμανση, υγιεινή & εξυγίανση περιβάλλοντος.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις