Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Globe One Digital: Η επιτυχία με την Google, η βράβευση και τα σχέδια στο ψηφιακό μάρκετινγκ – Τι δήλωσε ο CEO Δ. Παπουτσής

Globe One Digital: Η επιτυχία με την Google, η βράβευση και τα σχέδια στο ψηφιακό μάρκετινγκ – Τι δήλωσε ο CEO Δ. Παπουτσής

Για πρώτη φορά η Globe One Digital, εκ των κορυφαίων digital marketing agencies της χώρα μας, βρέθηκε το 2023, στην λίστα με τους κορυφαίους συνεργάτες της Google στην Ελλάδα και ανακηρύχθηκε ως Google Premier Partner 2023.

Τα κριτήρια επιλογής για τη λίστα με το top 3% των συνεργατών της Google περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του υφιστάμενου πελατολογίου στο digital marketing, την προσέλκυση νέων πελατών, τη διατήρηση της πελατειακής βάσης, το επίπεδο διαφοροποίησης των λύσεων που προσφέρονται στους πελάτες, καθώς και τις ετήσιες online διαφημιστικές δαπάνες που διαχειρίζεται ο συνεργάτης.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Παπουτσής, διευθύνων σύμβουλος της Globe One Digital:  «Η διάκριση αυτή αποδεικνύει το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας και στις επιχειρήσεις, οι οποίες θέλουν να αξιοποιήσουν τα εργαλεία και τις πλατφόρμες της Google για την ψηφιακή επικοινωνία τους. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε περαιτέρω το επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχουμε και να αναπτύσσουμε διαρκώς καινοτόμες λύσεις για τους πελάτες μας».

Όσον αφορά την Globe One Digital η παρουσίας της επεκτείνεται στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία, διατηρώντας γραφεία και στις 4 χώρες, ενώ από την Αθήνα καλύπτει και τις ανάγκες των πελατών της στην Κύπρο. Η εταιρεία επενδύει στην πλατφόρμα της Google, έχοντας αναπτύξει την Consolytics, ένα καινοτόμο Google Analytics Add On, το οποίο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών πελατών της Globe Digital One.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις